Daţi, şi vi se va da; ba încă, vi se va turna în sîn o măsură bună, îndesată, clătinată, care se va vărsa pe deasupra. Căci cu ce măsură veţi măsura, cu aceea vi se va măsura
Luca 6, 38

Stăteam sub Duș și mă uitam după cum se scurge Apa. Și ma-m gândit: Am văzut a Sticlă înaintea mea. Era goală. Alta era cu un pic de Apă în ea, cam o jumătatae de înghițitură. Al treila era umplut la jumătate, al Patrulea plină. Apoi am văzut și pe al cincilea: Apa se scurgea afară și se scurgea. și se revărsa pe toată Masa și pe Podea; – revărsat.
Cam așa e cu Harul lui Dumnezeu. Unele se duc gol, pentru că nu vor. Unii încearcă așa cam o jumătate de înghițitură. Alții se mulțumesc cu ,,jumătate”, iar alții sunt plin de Har. Dar Biblia spune, că nu ajunge! Harul trebuie să se revarse!!
Așa vrea Dumnezeu. Lui, iar face mai mare plăcere, ca Fluxurile de Binecuvântare să ne o dea ca și cu Sticla de Apă de pe Podea, ca să o poată umple mereu. Ach, ce bine iar face Țării nostre însetate, dacă din noi sar scurge Fluxul de Binecuvântări! Ar fii să satisfacă mulți însetați. Depinde de noi și de Credința noastră, câtă Har și Binecuvântare primim. Dacă mă uit în mine negativ, vine repede Gândul, eu nu am meritat Harul, ci am primit-o ca un Cadou nemeritat. Cu cât mai mult mă las iubit de Dumnezeu, cu atât mai mult va fii mai mare Credința mea pentru mai mult și mai mult; – EL e nelimitat!!
Uneori am fost biruit de Dragostea lui Dumnezeu, de nu mai puteam. Dar EL are Răbdare și încearcă mereu. Ce bine e pentru mine!
Dacă omul vine numai jumătate plin, sau aproape gol, așa parcurge ceva fals. Dumnezeu vrea să ne dea Îndesat, și noi avem numai în înghițituri mici. Să fie din cauza Credinței noastre minore? Sau din cauza Deprimării Sentimentului de Datorii? Sau amândouă? Sau acest Sentiment de fără Valoare?
Discută asta cu DOmnul, ești Tu acela Plin Măsurat, Îndesat, Plin de dă peste el, Fără Măsură!
EL are mai mult pentru tine!!

Mulțumesc Isuse, TU nu ești de loc economic, în cea ce privește Binecuvântarea și Harul Tău. TU ne înconjori cu Dragostea TA fără margini.
Eu nu am meritat, numai Dragostea TA face totul! O DOmane, eu TE iubesc, îți mulțumesc, eu TE Slăvesc!!

Werbeanzeigen