Cum se bucură mirele de mireasa lui,
aşa se va bucura Dumnezeul tău de tine.
Isaia 62, 5

Timp îndelungat am trăit de unul singur și ma-m descurcat destul de bine. Dar toate sau schimbat, după ce ma-m îndrăgostit și ea la fel. Ach, ce frumos a fost, împreună să ne uităm în Lună, în Nori, la apusul Soarelui, Marea îndepărtată ….. Inima mea a fost plin de Bucurie, mulțumit, în Armonie … a fost foarte minunat!
Apoi Timpurile la Plimbare sau pe Bancă la Soare, – a fost frumos să discutăm împreună. Materialul Vorbirii nu sa mai terminat, despre toate am discutat. Omul putea să-și reverșe Inima și Gândurile adânci liber să le spună. Nu ne era Frică, că ne facem de râs sau vom spune ceva fals. Am fost o Inimă și un Duh.
Așa este o Comunitate o Părtășie, care o dorește Dumnezeu. Desigur, noi putem și de unul singur să ne descurcăm. Dar mai frumos este în doi, sau în Logodnă și în Căsătorie în trei; – una cu Dumnezeu; EL în Centru, fără ca Partenerul să fie neimportant. La Dumnezeu este Armonie și nu Gelosie.
Așa după cum Mirele se bucură pentru Mireasa lui. și vede în ea numai toate bune și frumoase, așa se bucură și Dumnezeu pentru noi. Așa după cum Părtășia între cei Îndrăgostiți, cordial și în armonie așa dorește și Dumnezeu Comunitatea cu noi.
Este minunat, peste Zi, cu EL împreună, Anul și toată Viața! EL să Locuiască pe deplin în Inimile noastre, acolo să se simte bine și Acasă. EL și cu mine, vrem ca Banda de Unitate Zu cu Zi să o refacem, vrem ca Ziua să o începem împreună și la fel să se termine. Nimic să nu stea între noi, toate sunt necesare de afi imediat curățite; – toate Gândurile întunecoase, toate Vorbele rapide și rele, toate Dorințele egoistice, fiecare acțiune rea. Apoi nu ne mai poate nimic să ne despartă. Și totuși! Neâncrederea sau de a nu încredința, ne poate despărții. DOmnul Isus Christos, este deseori supărat, pentru că noi nu ne încredem în EL, nu încredințăm totul Lui, avem o mică Credință. Cu asta îl întristăm pe EL, și Părtășia cu EL.
Ce bine totuși, că EL are multă Răbdare cu noi, și mereu începe din nou cu noi. EL are Dragostea în EL, care ne poartă, care este credincioasă, chiar dacă noi nu suntem, EL ne păzește cu mare gelozie, EL nu poate minți, sau să nu îndeplinească vre-o Promisiune sau să ne uite. EL este minunat!!!

Mulțumesc, DOamne Isuse! TU ești minunat și eu, cu drag sunt împreună cu Tine. Se produce larg în mine o Bucurie, Pace, și Armonie. Apoi este Iertare al tuturor Datoriilor și nu mai e Rușine. Apoi există Nădejde pentru mîine și pentru toate Zilele. Da DOamne, la TIne e bine!!!

Werbeanzeigen