Dimpotrivă, sufletul îmi este liniştit şi potolit,
ca un copil înţercat, care stă lîngă mamă-sa;
da, sufletul meu este ca un copil înţercat.
Psalm 131,2

Dacă mă cuprinde neliniștea și furtunile, frica sau grija, apelez la DOmnul meu. EL să-mi dea Liniște, Siguranță și Mângâiere.
Dar în acest Verset sună așa, de parcă eu, de unul singur să fac asta.
Dar cum poate omul Inima sa să o liniștească, dacă așa e, de nelinișit?
Numai așa, dacă mă lipesc strâns de EL. Copilul mic, nici el nu se astâmpără în 3 Secunde pe Sânul Mamei, și apoi totul e din nou în ordine. Eu am nevoie să duc Timpul cu mine și  Credința mea în EL. Dacă dacă mai e vreo lipsă, sunt nevoit să vreau și activ să mă lupt pentru asta. Credința o face posibil!
Și astfel construiesc eu Credința mea în Siguranța DOmnului, până când Neliniștea va trece și Inima mea este din nou asigurat și sigur în DOmnul.
Da, eu cred în EL, în Salvatorul, Ajutorul și Mîntuitorul meu. EL mereu ma salvat, Pierderile mele mereu mi le-a recuperat, dacă eu am suferit, Sa îngrijit și mi-a dăruit, ma apărat sau ma atenționat. EL a fost mereu prezent, dacă aveam nevoie de EL. Oare să fie acum altfel?
Uneori am nevoie de Ajutor de Reamintire. Este bine, dacă omul își notează, unde și cum și când DOmnul a ajutat.
În Timpuri grele, omul uită, și dacă recitesc, îmi este de mare Ajutor.
Eu să nu rămân în Modul-Plângerii. În primul rând să-mi descarc Inima, acesta e bine. Dar eu să merg mai departe și să încep să mulțumesc, că EL este prezent. Numai plângere și să merg mai departe, asta nu e de Ajutor, pentru nimeni.
Eu sunt nevoit să mă-n credîn EL, chiar și în starea de față, și nu am voie să boxez de unul singur și cu Voința mea, de parcă Dumnezeu ar fii Rulment de mână, pentru Dorințele mele. Nu este chiar simplu, ca Problema să Îi predau Lui! Dar dacă totuși am reușit, trebuie să mă țin, ca Problema să nu o mai ating și să o reâncarc din nou pe Spinarea mea.
Poate este nevioe să iert, dacă cineva , mi-a făcut vreo-un rău; – aici va fii Binecuvântare peste, și DOmnul va da desigur multă Pace.
Eu trebuie să mă uit la EL, Să-l Laud și să-mi imaginez, cum este EL. Astfel îmi va fii ușor, să găsesc Siguranță în EL, – ca și un Copil mic în Sânul Mamei.
Desigur că sunt foarte multe de făcut. Dar DOmnul le face cele mai multe. EL muncește la toți Pașii mei și mă face sigur și mai liniștit. EL ia Problema în Mâna SA și rezolvă după Modul Său. Ce bine, că EL este prezent!!!

Mulțumesc DOamne Isuse, că Ești prezent! La Tine îmi merge bine!!!

Werbeanzeigen