Să nu daţi uitării primirea de oaspeţi, căci unii, prin ea au găzduit, fără să ştie, pe îngeri.
Evrei 13, 2

Pe când Îngerii au vizitat Sodoma și Gomora, ca să vadă, dacă întradevăr este atât de rău acolo, Lot (Nepotul lui Avraam) a Ospitalitat Îngerii. Locuitorii au vrut ca pe cei trei Oameni deosebiți să îi ,,forțeze”, dar Lot ia apărat cu toată Posibilitatea, care îl avea; – Ospitalitatea pentru el, a fost Sfântă, și el a ținut la cesta mai presus decât Viața sa. EL nu a știut încă, că aceia au fost Îngeri, care de fapt se puteau apăra.
Eu cunosc câțiva Oameni, căror le face mare plăcere să aibă Oaspeți. Omul se simte la ei plăcut, informal și cordial. Acest Dar Dumnezeesc de Ospitalitate, are o valoare foarte mare! Câte și câte Oaspeți și-au revărsat Inima pentru că Ospitalierul a fost plin de Dragoste, câte sau odihnit în aceste Atmosfere și au găsit din nou, un Drum Curajos!
Este important, ca noi această Ospitalitate să o reânnoim. Dumnezeu poate acest Dar, să o folosească minunat! Să nu fim nicidecum închiși și posibil nici o Informație despre noi să nu dăm mai departe. Ce trebuie să ierttăm? Ce să avem în teamă?
Pe când eu Casa mea am deschis-o pentru Tineri, a venit o nouă Viață în Cabană. Tinerii mei sau simțit întăriți și au afectat pe alții pozitiv. Clar, unele sau stricat, dar a avut o Limită. Eu sunt bucuros, că noi practicăm Sinceritatea; acesta din urmă chiar și nouă ne-a făcut foarte bine.
Desigur și Oaspeții văd asta, dacă noi am vrea să ascundem ceva, sau dacă nouă ne este foarte neplăcut ceva. Ordinu meu de exemplu. Dar să mă închid pentru asta? Oamenii vorbesc oricum! Am fost nevoit să mă conving pe mine, ca să deschid Casa și pe mine însumi. Dar eu cred, că sa meritat. – Mie mia făcut mare Plăcere să fiu Ospitalier și alții au savurat și sau folosit de această Ospitalitate, atunci când mie mi-a mers foarte rău.
Ospitalitatea este o Caracteristică esențială, Dumnezeiescă. EL iubește asta. Noi suntem, da și noi, Oaspeți la Masa Cerească al Harului. Lui Îi place, dacă sunt Vieți în EL. Să ne gândim numai la Sărbătoarea care la dat Regele și cei Chemați au început să se scuze, și Regele atunci a chemat pe tot Poporul, ca să i se umple Sala. Sau la Reîntoarcerea al Fiului Risipitor, – ce sa mai bucurat și sărbătorit oamenii cu deplină Bucurie!
Ospitalitatea are un Aspect bun Evanghelistic.
Se fac Înprieteniri și Oamenii iau parte în Viețile noastre, și în Viața noastră de Credință. Apoi vin cândva cu noi la Adunare. Sau omul face din Plăcere un cerc privat de Convorbiri.
Mă rog, noi nu vrem ca să ne izolăm! Noi vrem ca Dragostea și Prietenia lui Dumnezeu la fel și prin Sinceritatea noastră și prin Ospitalitate să o reoglindim!

Mulțumesc Isuse Drag și Scump! TU ești Prietenos și fără Secrete. TU mă iubești și asta o și arăți. Da, DOamne, eu vreau Casa mea și Inima mea să o deschid pentru alții. Ei să simptă Prietenia TA.

Werbeanzeigen