Toată puterea Mi -a fost dată în cer şi pe pămînt…. Şi iată că Eu sînt cu voi
în toate zilele, pînă la sfîrşitul veacului.
Matei 28, 18. 20

Toată Puterea …. măi, așa ceva cam greu pot eu să înțeleg! Toată Puterea peste Stele, Soare, Universul, Timpul, Curentul, Energia Atomică, Oțeanele, Balene și Rechini,  Broască țestoasă, Norii, Pomii….. nimic din toate astea sunt luate. Chiar nici eu. EL are Puterea peste mine. EL poate să mă ia la EL, dacă EL vrea. EL poate să mă facă sănătos. EL îmi poate da de Lucru, dacă eu sunt Șomer. EL este prezent, dacă eu sunt singur. EL poate totul să schimbe ba chiar să poartă. EL poate asculta toate Rugăciunile. EL poate totul. EL are Puterea asupra acestora.
Acest Isus Atotputernic, a devenit Prietenul meu. Ce bine că există pentru mine!! Toate Datoriile sunt iertate și uitate, asupra acestora, EL are Puterea. EL ma eliberat de sub Gânduri și Sentimente Întunecoase; – EL este mai Puternic, EL este Învingător peste Iad , Moarte, și Satan. EL este DOmnul.
Prietenul meu e cu mine, în fiecare Zi, de dimineață până seara și noaptea mă Păzește. Ce bine, eu sunt în siguranță și sigur la EL. EL mă primește, mă ia de Mână și mergem împreună în cursul Zilei. Uneori eu vreau să mă cert, dacă ceva merge strâmb. Dar EL dă din Cap, eu observ, și astfel mai bine mă las de ceartă; pentru că eu nu vreau Să-l supăr. Eu știu da, dacă ar fii fost rău, El nu îngăduia să se întâmple. Uneori, ceva simplu, am aruncat prin Fereastra Mașinii. Dar EL ma atenționat, în așa fel că eu nu pot uita: Creatura SA frumoasă, pentru care EL atât de mult a Lucrat, nu vreau eu să-l murdăresc. Eu vreau să-l țin valoros.
Până la Sfârșitul Zilelor, EL merge cu mine. Sar putea, ca odată eu voi muri. Dar și atunci Prietenul meu este cu mine, mă ține de Mână, îmi spune cuvinte de Îmbărbătare, mă poartă cu Mâna SA puternică. Sau EL vine mai înainte și mă cheamă pe Nume; – pentru că toate Numele care sunt al Lui, sunt înscrise la EL, nici unul nu uită EL. Dacă EL mă cheamă, începe urcarea în Ceruri la EL, la Puternicul DOmn și la Prietenul meu cel mai bun. EL este cu mine până la Sfârșitul Lumii. Ce bine!!!!!

Mulțumesc Isuse Drag, că ești prezent!  Mulțumesc, căci TU îmi asculți Rugăciunea! Mulțumesc, că eu la Tine sunt sigur și în siguranță! Mulțumesc că TE ocupi cu mine! Mulțumesc, că eu sunt valoros pentru Tine! Da, Isuse, și eu vreau să trăiesc pentru Tine și Ție să-ți dau Onoarea în toate. Pentru că TU ești un DOmn minunat.

Werbeanzeigen