Aceasta este ziua, pe care a făcut -o Domnu.
Psalm 118, 24

Uneori ne trezim că mai avem mult de Lucru și suntem supărăcioși. Acesta este un Morman mare! Pentru totul, omul are nevoie de cel puțin 3 Ani, ca toate să le facă…..
Unii nici nu încep, de parcă astfel sar rezolva toate singur, sau le va face poate altul. Dar Mormana rămâne mare și ne apasă și ne crează o Dispoziție mizerabilă; – Eșec! Cam așa spune Acuzatorul.
Și astfel Dispoziția noastră se strică mereu ….. și zilnic Apăsarea e mai mare.
Este clar, că Dumnezeu nu vrea așa ceva! De aceia este scrisă Versetul de sus.
Azi este prima Zi fără Apăsare, fără Conștință rea și fără Eșec-Mentalitar, okey? Pentru că dacă Dumnezeu a făcut această Zi, atunci nu la făcut ca să ne chinuim, ci să ne bucurăm aspre ei. EL este DOmnul, nu uita!
Eu am unele Liste.Una este Lista de Rugăciune cu Numele Oamenilor, pentru care eu mă rog mereu, un Timp mai îndelungat. Stă Angajații noștrii și Membrii Adunării noastre și unele cazuri de ajutor Spiritual, care sunt Cazuri mai de mult. Apoi este Lista ,,To-do”, ce este de făcut la unele Lucuri importante, dar care necesită mai mult Timp și care nicidecum nu se uită. Aceste Liste nu sunt citite Zilnic. La stânga sunt cele ce le am de făcut azi, și la dreapta, cele ce le-am făcut. Nu prea multe să iau asupra mea dintr-o dată, căci altfel reușesc poate numai trei din 98 de Cazuri, și astfel e din nou frustrație. Mai bine mai puțin, ca să poată fii rezolvată. Și Cazurile cele mari le împart în mici Secțiuni. Cazurile pe care le-am rezolvat, vin în partea dreaptă. Acestea, până Seara sunt o Mulțime! Astfel va devenii Bucuria mare!
Dumnezeu ne-a dat o Înțălegere și o Voință. Și dacă cineva încă are Lipsă de Înțelepciune, Să-l roage pe DOmnul, că EL dă cu plăcere!
Așadar, deajuns cu Dezamăgiri personale. EL este DOmnul, care ne dăruiește această Zi, ca noi să ne bucurăm. EL vrea să ne ajute și unele vor fii cu succes îndeplinite. Ce bine că EL este prezent!!!

DOamne, Dă-mi destulă Motivație și o Voință solidă, ca Ziua să nu o bat inutil. TU ai creat această Zi, ca noi să ne bucurăm și să fim o Binecuvântare pentru altul! Bine, căci TU mergi cu mine, că TU îmi dai Înțelepciune și TU îmi dai Bucurie asupra Lucrărilor!!! Da, azi este Ziua, pe care La-i făcut! Mulțumesc!! Acum deci, eu vreau să mă scol și să încep, și TU mă ajuți; – ce bine!!

Werbeanzeigen