Unul din ucenici, acela pe care -l iubea Isus, stătea la masă culcat pe sînul lui Isus.
Ioan 13, 23

În acest TImp, Ucenicii stăteau pe Canapea în jurul Mesei. Ioan stătea chiar aproape de Isus și se odihnea la Sânul Lui. Isus a îngăduit acest lucru, pentru că știa, că Ioan Îl iubește foarte mult. Lui Isus ia făcut mare Plăcere, această Prietenie cu Ioan. Și astfel, Ioan putea Să-l întreba pe Isus de unele, pe care nimeni altul. El a fost Ucenicul iubit de Isus.
Eu mă gândesc la Maria, Sora lui Marta și al lui Lazăr. Ea ședea la Picioarele Lui Isus și savura Cuvintele Lui. Cuvinte de Viață au fost astea pentru ea. El a lăsat-o să facă asta pentru că avea nevoie de prezența Lui.
De altfel era Legea, că Atingerea unei Femei (Samaritană) pe un Iudeu, la făcut necurat. Ce bine, că DOmnul Isus Christos nu a băgat de seamă aceste Legi Religioase! Ele pot fii în Scriptură justificate, dar ele nu sunt valabile din punctul de vedere al Lui Isus.
La EL există o altă Logică, Logica de Dragoste peste Logica al Literelor.
Și eu mă gândesc la cealaltă Maria, care a uns Picioarele Lui Isus cu un Untdelemn prețios, și o usca cu Părul ei. EL a apreciat serviciul ei, și a luat-o cu seriozitate; – Fariseul,care era și el acolo, sa uitat cu dispreț la Maria. Pentru că el știa, că ea era o Prostituată. Dar Isus a văzut-o cu Ochiul Inimii, și numai acest Ochi vede bine.
Dacă noi vrem să fim Prieteni al lui Isus, să petrecem Timp la Picioarele Lui. Astfel, noi căutăm Relația de dragoste înspre DOmnul nostru. Noi nu numai că ne umplem Capul cu Versete Biblice, ci mai bine, vorbim cu EL. Noi căutăm Părtășia cu EL, Voința SA, Prezența SA.
Ce bine ne face! – Și Lui Isus Îi place!! EL nu poate Cerințele noastre să le respingă, dacă noi ca și Ioan, ne odhnim pe Sânul Său, sau ca și Maria ce ședea la Piciorele Lui și Îl admira.
Adevăratele Prieteni, al lui Isus le cunoaște omul, în aceste Timpuri de Liniște, pe când ei se odihnesc la Picioarele lui Isus. Cunoștiințele Biblice nu ajung.
Isus se bucură foarte, asupra acestor Oameni, care se odihnesc la Sânul Său; acestora care caută Umărul Său Puternic; acestora care șed la Picioarele Lui și Îl iubesc. Acestora EL îi este foarte, foarte aproape.

Mulțumesc Isuse, TU ne iubești atât de Puternic! Ce mult Îți dorești TU, ca noi în Liniștea Cuvintelor Tale și la Bătaia Inimii Tale să TE ascultăm. Iartă, dacă Agitațiile Zilelor mă ia în detenție. Eu vreau să petrec mai mult Timp cu Tine. TU ești DOmnul Vieții și ai Cuvinte de Viață pentru mine.

Werbeanzeigen