Aşa vorbeşte Domnul,
Răscumpărătorul vostru, Sfîntul lui Israel:
Nu vă mai gîndiţi la ce a fost mai înainte,
şi nu vă mai uitaţi la cele vechi!
Iată, voi face ceva nou, şi -i gata să se întîmple:
să nu -l cunoaşteţi voi oare?
Isaia 43, 14. 18f

Da, Dumnezeu este Mântuitorul nostru. EL este Sfântul lui Israel și al Adunării lui Isus. EL este Straja, Sfântul, Tatăl tuturor.
EL personal nu mai vrea Să-și amintească, ce a fost din înainte. Toate Faptele noastre rușinoase și Gândurile le va uita EL; – EL nu mai vrea să gândească și nu mai vrea să le mai dea atenție. Nu este oare o Veste bună, pentru noi? Să nu ne bucurăm oare asupra acesteia? Toate Eșecurile, Datoriile Necuratele mele, toate sunt șterse, simplu, nu mai sunt. Cu o Ștersătură, Isus toate le-a eradicat; – deși acesta La costat mult, La costat Viața. Dar eu sunt acum liber de Trecut!! Halleluia!!
Chiar și Oamenilor care au făcut numai rele, este o Mântuire. De câte ori au visat în Somn de Datoriile lor! De câte ori le-a mai amintit unii de Datoriile lor! De câte ori se chinuiau! Și acum vine Dumnezeu și spune: Copilul meu, deacum sa sfârșit. DOmnul Isus Christos toate Datoriile tale Le-a eradicat și plătit. Tu ești liber. Eu nu îmi mai amintesc. Te rog ca nici tu să nu te mai gândești la ele! Și dacă Gândurile vin din nou, apelează la Sângele Lui Isus Christos, la Iertare SA, La Crucea Sa. Închide-o și nu-l mai lăsa, până când Dumnezeu, așează din nou Certitudine în Inimă: Tu ești iertat, tu ești liber.
Dumnezeu, Tatăl, face ceva nou din tine. Ceva minunat! Ceva,ce nu a mai fost! Tu ai devenit Copilul Său și EL te va face nou. Nu îți dai seama?? Viață nouă este în tine.
Nouă Nădejde, Putere nouă, Ținte noi. – Isus este prezent.
Și cu Adunarea lui Isus se pare că va fii la fel. Cele vechi au fost bune, dar deacum e Timpul pentru ceva Nou. DOmnul Își revarsă Duhul, și acei ce ascultă, vor fii acolo. Totul va fii nou. Puterea Dumnezeiască (Duhul Sfânt) va fii aktiv, va domnii, va reânnoii, va umple cu Putere, și cu Bucurie, care este de necontestat. Se vor întâmpla, Semne și Minuni și Apa Vieții se va scurge peste Țara uscată.
Să fii acolo, unde Duhul lui Dumnezeu lucrează! Astfel ești și tu o Parte de Curentul Vieții, care se scurge peste Biserica Lui Isus și peste Țara noastră.
Sunteți voi gata? EL vine! EL va face ceva chiar foarte Nou. Nu observați voi, încă nimic?

O Isus al meu, vino TE rog curând cu Puterea și Gloria TA! Întunericul se extinde! TE rugăm, revarsă Duhul Tău peste Țara noastră uscată!

Werbeanzeigen