Un Înger mi -a zis: ,Nu te teme, Pavele; tu trebuie să stai înaintea Cezarului;
şi iată că Dumnezeu ţi -a dăruit pe toţi cei ce merg cu corabia împreună cu tine. De aceea, oamenilor, liniştiţi-vă, căci am încredere în Dumnezeu că se va întîmpla aşa cum mi s’a spus.
Faptele Apostolilor 27, 24f

Pavel a fost printr-o Călătorie Furtunoasă la Roma. Și Vaporul ere în pericolul să se scufunde. Desigur că el sa rugat. Și Dumnezeu a trimis un Înger, care ia spus Cuvintele de mai sus. Și sa întâmplat exact așa după cum a fost spus de Înger: Vaporul sa scufundat, dar nici un Om nu sa înnecat; – Dumnezeu ia dat pe aceștia în Mâna lui Pavel.
Rugăciunile noastre Mijlocitoare pentru alții, sunt cu mult mai mult efect, decât noi le putem imagina. Dumnezeu ni le dă pe Oamenii pentru care ne rugăm în Mână; ca să spunem așa. Familiile noastre și Prieteni, Colegii noștrii de Muncă și Vecinii, toți acești Oameni, Dumnezeu vrea săi Binecuvânteze prin noi; EL ni le dă în Mână. Noi putem binecuvânta sau blestema sau să nu îi băgăm de seamă.; – Dumnezeu, vrea ca să binecuvânteze cu plăcere!
EL ascultă Rugăciunea noastră pentru altul. Astfel poate EL să îi binecuvânteze pe Oameni, prin noi, cu Toate cele bune, cea ce noi nu o putem face nicicum.
Și EL dorește, ca noi înșine, să fim o Binecuvântare pentru acești Oameni. Noi putem fii prietenoși, să le zâmbim, și cu bucurie,,Bună Dimineața, să le spunem! Ce frumos e să te văd” , noi putem ierta și ajuta, noi putem cu adevărat să fim o Binecuvântare! Și acele Lucruri, pe care noi nu putem să-i influențăm, să lăsăm în seama DOmnului: Strajă împotriva unei Accident, și Boli; Păstrare; Cunoașterea lui Dumnezeu … Există atât de multe prin care Dumnezeu poate binecuvânta!
Începe, prin Încredere să te rogi și să binecuvântezi. Începe, să pui la o parte, rezervările despre ceilalți. Iartă pe acei, care sau purtat cu tine neprietenoși sau te-au jignit. Sau vrei tu ca să îl ,,Pedepsești” mai bine, decât să îl binecuvântezi? Fii o Lumină al DOmnului și o Binecuvântare în Împrejurul tău!
Încrede-te în EL! EL va binecuvânta cu siguranță. Privește numai cu Atenție, ce face Dumnezeu.
Să ai Urechile și Ochii deschiși și bucură-te asupra Lucrării lui Dumnezeu.

Mulțumesc Isuse Drag și Scump, că TU mi-ai dat multe Împuterniciri! TE rog curăță-mi Inima, în așa fel ca eu fără, nebulozitate, prietenos, să fiu prezent pentru altul! Eu vreau pe mine însumi să mă pun chiar în spate; eu vreau ca TU pe altul să îl binecuvântezi, și eu însumi să fiu o Binecuvântare. Eu știu da, căci TU îmi porți de Grijă, deaceia mă pot eu Dăruii. TU ești un Bun Dumnezeu!

Werbeanzeigen