Nu cei sănătoşi au trebuinţă de doftor, ci cei bolnavi. Eu am venit să chem la pocăinţă nu pe cei neprihăniţi, ci pe cei păcătoşi.
Marcu 2, 17

Isus sa așezat cu Levi, Vameșul, la Prânz, și cu el mai erau mulți Colegi de-al lui și alți Păcătoși. (Vameșii erau prin și prin Oameni Corupți, care de la alții presau Bani, asemănător cu Mafia).
Fariseii nu au înțeles, cum poate DOmnul Isus Christos să stea la Masă și să mănânce cu Păcătoșii disprețuiți. Era de fapt, o Atmosferă bucuroasă, cea ce pe Farisei îi deranja mai mult.
Și noi cunoaștem așa ceva. Cineva are o Idee bună, sau izbucnește de Bucurie, apoi cineva dă un Kommentar pios. ,,Da, dar …..” cam așa începe deseori. Aceștia sunt așa numiți; Spoiler de joc. Ei cunosc toate, în special Exemplele rele și Experiențele. Ei nu mai cunosc, Bucuria Dumnezeiască, de acea, mai bine Legea.
Dacă noi  nu Iertăm, nu altuia și nici nouă înșine, vom pierde repede, Părtășia cu Isus, și Credința noastră va devenii, Lucru al Legii, o Theologie, o Părere, pe care noi o reprezentăm. Nu noi înșine și nici altul nu poate această Lege să o îndeplinească. De aceia ne judecăm pe noi și pe altul. Rău! Și omul devine unul plin de Amărăciune și Auto-condamnare.
Vino înapoi la DOmnul Isus Christos! Aduți aminte de Focul Dragostei de întâi, pentru EL. El te așteaptă, cu Brațele deschise! EL ți-a iertat toate Judecățiile, toate Greșelile, toate Eșecurile! Vino dar la EL și vei fii vindecat!
Creștinii Legali, aproape că nu sunt bucuroși. Legea îi obligă în Genunchi. Mai cunoțti tu Bucuria lui Isus în Inima ta?
Isus știe de noi și Bolile noastre. EL a venit pentru noi Păcătoși și Nedrepți. EL a venit pentru Vameși, Fete ușoare, Bețivi, Hoți și Adulteri. EL știe de Crimă și Omor, la fel ca și de Limba liberă, care cauzează atâtea rele și incurabile. La EL fiecare Păcătos e bun venit, pentru că EL îi iubește pe toți fără limită. EL este unicul, care Mizeria, Păcatul o poate spăla. EL este unicul, care poate să-ți umple Sufletul tău fără bucurii, cu toate cele bune. El poate Fete ușoare și Tineri din nou să-i facă fără Vină. EL iartă Păcatul, și șterge urmele ei, și face nou fundamental. Ach, Păcătosule vino în Brațele lui Isus!!

Isuse Drag, cum ne poți iubii pe noi atât de mult! Cum poți TU în noi să vezi, și Lucruri bune, pe care nimeni altul nu o poate vedea! Cum poți TU, vindeca, ierta, și să faci nou …. TU ești extrem de mare, minunat, fără limită! TU mai iubit întâi, pe când eu încă eram Păcătos, de aceia și eu TE iubesc din toată Inima.

Werbeanzeigen