Isus a zis lui Petru:
Adevărat, adevărat, îţi spun că, atunci cînd erai mai tînăr,
singur te încingeai şi te duceai unde voiai; dar cînd vei îmbătrîni,
îţi vei întinde mînile, şi altul te va încinge, şi te va duce unde nu vei voi.
Ioan 21, 18

Ce are de făcut acest Verset cu Criza? – Pentru că e așa, că noi facem ce vrem, mergem unde vrem, până când suntem tari, tineri, și puternici, De aceia avem noi nevoie de Criză! De aceia Dumnezeu uneori, chiar drastic e nevoit să intervină, ca noi să mergem pe Căile Sale, cu Înarmarea SA și să rămânem în Apropierea SA, dependenți numai de EL.
EL ne ia toate Puterile și Siguranța. Totul vine la înot și sub Covor sub Picioarele noastre, va fi mutat.
Toate se vor ruina, cea ce ne-a fost prețios. Toate Țintele se vor ruina împreună; – am muncit degeaba.
Și pe când noi suntem cu totul la Podea, vine blînd, dar mișcătoarea SA Voce: Vrei tu? Vrei tu să fii al meu? Vrei tu să mă urmezi? Vrei tu, Să-mi dai Viața ta? Eu pot ceva să încep în ea! Eu te vreau!
Cum va fii Răspunsul?
Unii trec prin această Criză în Anii Tinereții. Alții mai târziu. Iar din nou alții, au nevoie de mai multe Crize, înainte ca ei să spună: DOamne, TU să fii și DOmnul meu!
Este cam așa, că mulți Slujesc pe DOmnul, dar cu Puterea lor personală, cu Ideile lor, Dorințe și Țintele lor. Arcul Motorului este deseori Mila pentru altul și Nevoia, cea ce omul vede. Și astfel omul se grăbește, se încordează, să lupte împotriva Nevoilor, se roagă, ca Dumnezeu să binecuvânteze totul. Dar Dumnezeu, pentru fiecare Muncă a pregătit Oamenii respectivi; și pe Locul tău, numai tu poți sta. Sunt atâtea de făcut și pentru alții și numai una este Sarcina ta, la care DOmnul, vrea să te binecuvânteze mult, Să-ți dea Putere, Dragoste și Milostenie, Bucurie și Răbdare. Numai tu poți această Lucrae să o faci, împreună cu DOmnul.
De aceia este bună această Criză. Astfel poate EL în sfârțit să te înarmeze și să te pregătescă și acolo să te conducă, acolo, unde tu încâ nu vrei să mergi. EL își va îndeplinii Ținta SA, chiar și atunci, dacă noi încă nu vrem. Ce bine, că EL, are Răbdare și Putere și Înțelepciune, Voia SA să o îndeplinească și în noi.

Mulțumesc Isuse Drag, pentru această Criză. TU ai permis să fie așa, pentru că TU Îți urmezi Ținta: Pe mine să mă duci la Locul meu. DOamne, eu Îți predau Siguranțele și Cunoștiințele mele. Pregătește-mă TU și Condu-mă TU! – Eu Îți stau, la dispoziție.

Werbeanzeigen