Dar cei ce -L iubesc sînt ca soarele,
cînd se arată în puterea lui
Judecători 5,31

Acest Verset mă bucură mereu! Diminețile sunt atât de frumoase, pe cînd Întunericul cedează și în Orizont apare încet Lumina și va fii cât mai mult Lumină. Apoi apare Soarele peste Orizont și încălzește totul cu Strălucirea sa. Chiar așa suntem noi! – Sau nu?
Pe când eu Săptămâni întregi am călătorit cu Mașina la Spital (200.KM), ma-m grăbit mereu.
Eu puteam conduce ,chiar cu viteză, pentru că eu am o Mașină bună, cu care eu pot lua viteză mare. Dar uneori mi-am dat seama, că eu alerg cu mașina fără Respect. Așa după Moto: Cel mai Tare are Dreptul. DOmnul ma atenționat uneori și eu am fost nevoit să recunosc: EL are Dreptate; – eu nu am respectat și astfel nu sunt Oglinda Harului Său. Mi-am cerut iertare, și pentru ca, EL să mă schimbe, și eu ca să mă stărduiesc la asta.
Da, uneori este așa, că Oamenii sunt fericiți, dacă noi uneori plecăm.. Noi îi înnervăm cu Învîțăturile noastre și cu noi cunoaștem mai bine, cu Înțelepciunea și Proverbele noastre. Nu, Fraților, să nu fie astfel!! Mai degrabă să nu observăm noi, Greșeala altuia, ci să îi îndurăm cu Răbdare. Noi să arătăm Dragostea, Domnului Isus Christos și să îi primim așa cum sunt. Noi suntem grijulii și prietenoși, prezenți pentru Ajutor, și Veseli contagioși. Așa suntem noi ca și Soarele, care răsare Dimineața în Puterile sale. Oamenii să se bucure, pe când ne văd! Pentru că ei văd, Milostenia și Bucuria Dumnezeului în noi!
Isus vrea să ne facă Oglinda Ființei Sale. Acesta dureză din partea DOmnul, un pic de Timp și Răbdare. Dar EL va reușii. Uneori ne face atenți la unele Lucruri pe care noi nu le facem bine, așa după cum am condus eu Mașina. Și asta o face EL nu ca să ne supere, ci numai ca la aceste Punkte să devenim mai buni, asemănîtori, cu DOmnul nostru; – și astfel vrem și noi, neaparat.
Da, Isus face din noi, Oameni noi, Oameni, care sunt ca Soarele, care răsare în Dimineți! Și alții se bucură, pe când ne văd. Noi suntem o Binecuvântare pentru Oameni! Astfel vrem noi să ne executăm Treburile, ca Soarele, care răsare. Așa vrem noi să trăim ca Soarele în Puterile sale, în Puterea lui Isus. Noi vrem să fim asemănători cu EL, pentru că EL ne este Soarele și Scutul.

Mulțumesc DOamne Isuse, pentru Harul Tău, care strălucește, peste Viața mea! Ea cade peste mine ca și o Ploaie caldă de Primăvară. DOamne, dacă eu TE privesc, mă umple Bucuria și eu pot să fiu răbdător, milostiv și prietenos. TE rog ajută-mă, să pot fii asemănător cu TIne!

Werbeanzeigen