Iar voi, cari v’aţi alipit de Domnul, Dumnezeul vostru,
sînteţi toţi vii astăzi.
Deuteronom 4, 4

Israelul avea să treacă prin diferite Încercări, și mulți dintre ei, sau îndepărtat de DOmnul și au urmat alți Zei sau au vrut înapoi în Egipt, în Sclavia Păcatului. Dar acei care au rămas credincioși al DOmnului, au rămas în Viață, iar toți ceialalți sau dus.
Nu e prea ușor să trăiești ca și Creștin și să fii și să rămâi credincios DOmnului.
Până când totul este ,,Halleluia”, Isus are mulți care Îl urmează. Dar imediat dacă apare ceva, pentru care ei, pentru Numele Lui au de suferit, bătaie de joc sau de Omisiuni și zvonurile rele, Îl părăsesc mulți pe DOmnul Vieții. Imediat dacă Lumea apare cu  Distracție și plăcere, Credința este incidental.  De îndată ce o Femeie frumoasă urcă cu genele ei, Christos este uitat … Unde sunt Punctele noastre slabe? Să ne încredem mai bine în DOmnul și să căutăm Ajutorul Său, imediat ce apare Seducția!
În BIblie sunt descrise multe Succese prin Suferințe, care le-a adus pe unii cu mult mai aproape de Isus. Dar numai Suferință și Suferință și Suferițe, nu îngăduie Dumnezeu. EL a promis Mântuirea și EL se ține de Cuvânt.
Acei ce propovăduiesc o ,, Evanghelie de ,,Halleluia” au mulți Ascultători. Oamenii călătoresc departe, ca să iau parte la aceste Conferințe, și revin cu sigur succs înapoi. Dar această prescurtată Evanghelie, nu au  în Viața adevărată o stabilitate.
De asemenea, ,,Evanghelia Suferinței“ și purificarea constantă nu durează mult.
Multă vreme a fost Suferința prea betonată. și astfel nu vroia nimeni să devină un Creștin, iar Creștinii arătau, de asemenea, foarte lipsiți de bucurie, neatractori față de ceilalți.
Adevărul este la Mijloc. Noi suntem nevoiți să trecem prin multe Suferințe, acesta este Adevărul, dar Dumnezeul nostru ne este prezent, și ne dă Duhul Său de Bucurie în mijlocul Suferinței. EL ne va conduce la Locuri de Odihnă, la Ape, la Pajiște Verzi, ne umple bogat, Masa în fața Dușmanului nostru. EL este prezent, și acesta este Adevărata Evanghelie! EL este Prințul Păcii, pentru că Dumnezeu la uns cu Uleiul Bucuriei, EL, Înțețepciunea, EL este prezent! – Și EL are un Ochi peste noi, în așa fel ca Răul are o Limită. Nicicând nu va fii Ispita mai tare, ca și DOmnul nostru. Nicicând nu te va învinge, pentru că tu te ții de EL.

Mulțumesc, Isuse Drag! TU ești Stânca mea, pe care eu pot să stau sigur. Chiar dacă totul este numai Suferință, eu sunt sigur la Tine. Mulțumesc pentru Pace, mulțumesc pentru Bucurie, mulțumesc pentru Prezența TA! Ea este cu mult mai mult valoros decât toate, cea ce eu pot cumpăra în Lume. TU ești DOmnul Vieții mele.

Werbeanzeigen