DOmnul este Păstorul meu: nu voi duce lipsă de nimic.
Psalm 23, 1

Mulți Oameni trăiesc sub Teama Existenței. Azi de fapt au destule, dar cât va fii mâine?
Azi mai e destulă Alimente, Haine și Bani destui. Dar mâine?
Există o nesiguranță în noi. Dacă noi mâine, mai avem de Lucru și Venituri? Dacă Pensia este încă sigură? Dacă va mai sta Căsnicia? Ce va fii cu Copii? Mașina face un zgomot neobișnuit, dacă se va strica de tot?
Această Frică și Grijă poate să ne urmeze, toată Viața. Chiar dacă avem cea mai sigură Loc de Muncă … poate totuși se va întâmpla ceva. Venim noi de la Medic, oare este adevărat că mi-a dat cel mai bun Diagnostic… poate că nu le-a văzut el pe toate bine, și în curând voi fii grav Bolnav. Suntem în Concediu și putem să ne relaxăm, dar, ne gândim mereu la: oare am închis Gazul bine, dacă Congelatorul este defect, sau sau sau.
Aceste Frici ne fac Viețile greu. DOmnul Isus Christos, dorește ca noi să avem o Viață ,,ușoară”, ca noi sprinten, alergând să trecem prin Viață! EL vrea să ne ia Greutățile și să le îndepărteze.
Uneori Îi dăm noi Lui Grijile. Apoi ne simțim ușurați cu adevărat de aceste Pressiuni.
Apoi peste cinci Minute începe Boala noastră din nou: Poate ….
Noi vrem mai bine să o luăm chiar Serios! Doamne Isuse, eu Îți predau Îngrijirea Vieții mele și al Familiei mele.
Eu vreau să dau ce este mai Bine, și să mă încredințezi, că TU, binecuvântezi totul și Ochii Tăi le ții peste astea! Eu nu mai vreau să-mi fac Griji și nu mai vreau să am Frică, nu, nicicând! Și dacă eu totuși voi fii recidivat, te rog să-mi dai o mică Apăsare de Memorie.
Numai cu multă Răbdare și Voință vom reușii. DOmnul Isus Christos este un Învățător răbdător, și cu EL împreună vom învăța.
Isus este un Păstor bun, care se îngrijește credincios asupra Oițelor Sale. EL dă cu plăcere! Dar Mânurile Sale sunt legate, dacă noi vrem toate să le facem, prin grijile noastre personale.

Mulțumesc, Isuse Drag, TU mă cunoști perfect! TU știi toate Grijile și Fricile mele, dar TU totuși vrei să TE îngrijești de mine. Da, DOamne, așa să fie: Eu îți dau Grijile mele și TU Te vei îngrijii pentru mine. Astfel nu mai am Greutăți nefolositoare, care să mă înconjoară. Astfel pot să mă bucur de Viață fără Griji! Ce bine, că TU, Te ții de Cuvânt: DOmnul este Păstorul meu: nu voi duce lipsă de nimic.

Werbeanzeigen