Acest pahar este legămîntul cel nou în sîngele Meu;
să faceţi lucrul acesta spre pomenirea Mea, oridecîte ori veţi bea din el! – zice Isus.
1. Corinteni 11, 25

Cina DOmnului, este un Simbol Sfânt, plin de Putere și Viață. EL personal este prezent pe când o luăm.
Botezul, este un Simbol plin de Putere, pentru Lumea invizibilă și vizibilă și pentru noi.
Crucea este un Simbol Sfânt.
Căsnicia este un Simbol Sfânt și arată, ce intim este Comunitatea, și că așa să fie, între Mireasă (Biserica) și Mire (Isus).
Curcubeul este Simbolul Dumnezeesc, pentru Harul Său după Inundație.
Mielul Paștelui este un simbol sacru care indică Moartea locțiitoare a lui Isus pe cruce.
Prosoapele lui Petru, prin care Oamenii sau însănătoșit, este un Simbol sfânt.
Mânurile, pe care le punem peste Bolnavi, este un Simbol Sfânt și Plină de Putere al Duhului.
Unele Biserici poate au unele Simbole și Rituale făcute de ei, și gândesc că acestea ar ajunge și omul crede și se încrede în ele. Altele Biserici, refuză vehement toate Simbolurile și nu vor să aibă nimic de a face cu ele. Ei  nu pun Mânurile peste Bolnavi, pentru că Dumnezeu poate și fără să vindece.
Toate Simbolurile Biblice sunt chestionate și erodate. Depind, numai de gândurile inimii.
Dar Dumnezeu a decis asupra acestor Simboluri Sfinte. La Cina DOmnului, Isus este și EL prezent. EL Lucrează în noi. La Botez, EL vede și se bucură și dăruiește Duhul Său Sfânt. Crucea are o Putere mare, dacă noi, aceste Semne le folosim împreună cu Isus și cu Viața SA și le determinăm cu Puterea SA. Mânurile pline de Credință, care le depunem peste Bolnavi, devin Kanale de Vindecare. Poate că astea nu le înțelegem mereu. Dar Dumnezeu, a făcut aceste Semne, și ne-ar face bine să rămânem cu ele. Este Credința SA, pentru că EL,  vrea să facă mai ferm prin aceste Semne. EL se dă în Mânurile noastre, și se face ,,disponibil”. EL ajută Credința noastră prin Semnele care sunt încrise în Biblie. Să vrem să le onorăm foarte mult și să înâlțăm  pe Dumnezeu, prin ele.
Te ajută Semnele și Ritualele, ca Să-l înțelegi pe Isus, să nu-ți mai faci Gânduri nefolositoare. Dar dacă sunt ele Tradiții bisericești, produc deseori „Superstiția creștină”, care este împotriva Cunoștiințelor lui Christos.
Dar noi vrem, să ne întâlnim, și Să-l recunoaștem pe DOmnul Isus Christos!

Mulțumesc Isuse Drag și Scump, pentru aceste Semne al Harului! Ele mă ajută mult, în Credința în Tine! Astfel am eu o Pictură, cea ce pot înțelege. Și TU umplii Simbolele cu Puterea TA. Ce bine, căci TU ne înțelegi! TU știi, uneori avem nevoie de aceste Semne al Harului.

Werbeanzeigen