Taina aceasta este mare, vorbesc despre Hristos şi despre Biserică.
Efeseni 5, 32

Este vorba despre Secretul Căsniciei. Mulți sunt Căsătoriți, dar nu neaparat bucuroși. Fără Partener, ei știu că nu ar fii bine, dar c u Partener, la fel nu. Numai puțini au o adevărată, fericită Căsătorie.
DOmnul Isus Christos, dorește așa ceva, ca o Căsnicie Fericită, cu Biserica SA. EL este Îndrăgostitul, Logoditul, Mire, care își dorește mult Biserica SA, cu fiecare Fibră al Inimii Sale iubește și posibil cât mai constrâns să fie cu ea. Aici e Biserica-Adunarea, Fecioara, Mireasa, Prietena și Iubita. Ea Tânjește pentru DOMNUL, Mirele ei, pentru că numai la EL este ea fericită, glorioasă, sigură și bucuroasă.
Isus are Turma SA, pe care EL le-a adunat împreună, din toate Denominațiile și Biserici. Ei sunt Oamenii Lui îndrăgiți. EL cunoaște, Pe fiecare aparte, prin Nume, ba chiar are EL un Nume de Alint pentru fiecare aparte. Cu fiecare aparte, dorește EL, în așa fel să procedeze, ca und Mire cu Mireasa: Ei se bucură, se iubesc, se poartă. EL își dă Viața SA pentru Mireasă, atât de mult o iubește.
De aceia nu mei este o Problemă mare, Singurătatea și Sentimentul Părăsirii, pentru acei ce ÎL iubesc pe DOmnul Isus Christos. EL este prezent pentru ei! EL este Prietenul, Iubitul, Multdoritul, Ajutorul, Mângâietorul și Acompaniatorul! Te rog , Ia-l pe Isus de Cuvânt: Şi iată că Eu sînt cu voi în toate zilele, pînă la sfîrşitul veacului.
Pentru acei, care nu au mers în Viața lor prea departe, Cuvintele DOmnului Isus este o Răscumpărare: Ei sunt pentru EL o valoare, foarte mare. EL este ca un Mire pentru ei, ca un Prieten. Toate Durerile putem să le spunem Lui, cu încredințare, EL mângâie și ajută. Suntem noi plin de Bucurie, EL se bucură cu noi. Nu putem dormi, EL ne este prezent, ne ține de Mână și ne mângâie. Suntem supărați, EL ne va readuce la bucurie. Suntem noi în Nevoi, EL va ajuta.
EL este Minunat!!

Mulțumesc, Isus al meu! TU cauți apropierea cu noi și TE bucuri pentru noi. Da, și noi vrem să TE iubim, să TE căutăm și să ne facem Timp pentru Tine. TU ești Acela, ce îmi face Inima bucuroasă!
TU dai un Sfârșit Singurătății mele. TU eșt prezent, Iubitul meu, Prietenul meu, Ajutorul meu!!

Werbeanzeigen