Depărteaz-o la adânc şi aruncaţi-vă mrejele pentru pescuire.
Luca 5, 4

Mulți Oameni au stat pe Malul Lacului și vroiau Să-l asculte pe DOmnul Isus Christos. Apoi EL ia spus lui Petru să se îndepărteze puțin de la Mal. După Predică a spus Isus Versetul de sus, lui Petru. Dar el a fost uimit, el a cunoscut doar Lacul său; – la amiază nu erau Pești. Totuși, pentru că EL a zis, Petru a vrut să încerece.
Și întradevăr, Plasa sa umplut de tot, în așa fel, că ei au avut nevoie de Ajutor.
Petru a fost copleșit: El, Pescarul și-a găsit Maistrul, și a îngenunchiat înaintea lui Isus. El a recunoscut, că el este numai un Păcătos, dar Isus este mai mult, cu mult mai mult! Chiar și Lacul și Peștii ascultă de EL! Isus ia spus lui Petru: Nu te teme! (Lui Petru, îi era frică de Supranaturala întâmplare, de un Dumnezeu în Formă Umană; lui ia fost necunoscut dar interesant, de aceia ia fost frică). De acum înainte, vei pescui Oameni. Petru și Oamenii lui au lăsat totul în urma lor, și lau urmat pe Isus.
Mulți, mulți Creștini se străduiesc cu toată Puterea pentru Evanghelie, dar laborios, fără mult Succes și ei sunt obosiți. La această Șansă așteaptă DOmnul. E ca și la Petru, ei au rămas după lungi Nopți de Lucru, la reparația Plaselor. Ei nu au prins nimic. Apoi a venit Isus și spune Cuvântul: Îndepărtați-vă (Vâsliți) la adîncul Lacului. Isus era cu ei. Acesta este de fapt cea ce Hotărește: EL să fie acolo, EL este Căpitanul. EL decide, când și unde să fie Plasa aruncată. De aceia fost Ascultarea, de a Prinde, așa de imprtant: El a învățat să se încreadă în DOmnul Isus Christos.
Fără Rugăciune, la fel ne merge și nouă, nimic înafară de Activitate, care nu e cu mult Succes, dar costă multă Putere. Așadar, încă odată: De prima oară încercarea zadarnică. Apoi Ascultarea de Isus și Încredințarea, apoi Comanda SA: Duceți-vă acum, acolo! Și Ascultarea, prin care noi facem, cea ce EL, în Liniște ne Spune. Apoi: EL umple Plasa. Desigur că nimic nu este din Cunoștințele noastre, Experiențele, Meritele sau Talentele noastre. De aceia a fost, Frustrația din înainte așa de importantă, ca EL să primească Lauda și nu noi înșine.
Dacă și tu aparții de cei obosiți, dezamăgiți Muncitori al lui Dumnezeu, atunci te rog să primești din nou Curaj: Este Planul Său. De-acum EL poate Lucra în tine. Să rămîi în Liniște, până când EL va încee să vorbească. EL  va face să înțelegi multe, apoi va veni Cuvântul Său: Depărteaz-o la adânc şi aruncaţi-vă mrejele pentru pescuire! ….. și Plasa va fii plină.

Mulțumesc Isus al meu, pentru Cuvântul Tău pentru mine! Eu eram decis să depun toate, dar TU ma-i aliniat din nou, mia-i dat nou Curaj și mai trimis. De fapt eu nu am mai vrut …. dar asupra Civântului Tău, am îndrăznit din nou. Și acesta a fost pentru mulți o Binecuvântare. Mulțumesc, căci TU mă mai poți folosii! TU ești atât de minunat, Isus al meu!

Werbeanzeigen