Şi cel neprihănit va trăi prin credinţă,
dar, dacă dă înapoi,
sufletul Meu nu găseşte plăcere în el.
Evrei 10, 38

Astfel vorbește Dumnezeu cu acei, care prin Credință au venit la EL, care pe DOmnul Isus Christos, lau primit și sunt plin de Duhul Sfânt. EL vrea să-i ducă pe Calea Mântuirii până în Ceruri. Totuși uneori sunt Blocaje.
Un Blocaj în Credință înseamnă Boală. Și dacă eu nu am Credința. că Isus mă va face sănătos, e un Frate, cărui nu îi este greu să creadă. Dacă el se roagă cu mine, Isus vindecă.
Totuși uneori este Cauza Bolii, că ea, este ascunsă.
Apoi există un alt Frate, care vede, unde a ascuns inamicul, Drepturile sale ca să Chinuie. El poate să se roage, pentru Păcatele ascunse ale Strămoșilor, sau rugăciune unică, și Blocajul este ruptă, – deacum Isus poate Lucra.
Uneori este nevoie și de un alt Frate, care poate vedea, dacă Spiritual este totul sănătos. Unii Oameni au trăit Traumatisme grele în Copilărie. Ei personal lau purtat, dar inamicul sa ascuns în el, ca să-l poată Chinuii, să Mintă, să înșele și să Omoară.
Acest Frate poate să se roage pentru Rănile spirituale, și Dumnezeu va face Minuni.
Uneori Blocajul este altfel: Păcatul personal, pe care noi nu vrem să-l lăsăm, și ea ne înbolnăvește. Apoi există un alt Frate, care starea aceasta o va recunoaște, o va pronunța și se va ruga de Iertare și Eliberare. Astfel poate devenii Omul sănătos.
Uneori alți Oameni ne-au făcut foarte rele. Aici poate ajuta numai iertarea, chiar dacă se pare foarte greu. Apoi există un Frate în special, care ne va Îmbărbăta și va ajuta la iertare, ca noi să devenim însfârșit sănătoși. Spiritual și Corporal.
Darurile sunt diferite, nicicând are un Om toate Darurile, și nimeni nu este fără Dar. Noi depindem unul de altul! De aceia rugăciunea în Grup este cu mult, cu mult mai bună!
Noi nu vrem să ne retragem și să trăim în Credință numai cu „Flama Economiei”. Noi vrem totul, cea ce Dumnezeu ne-a pregătit! Laoparte cu Blocajele, intrare în Viață deplină, în Bucuria DOmnului!

Mulțumesc Isuse Drag și scump, că TU ai pentru fiecare Problemă o Soluție. Dacă noi ascultăm numai de Tine! Iartă, unde noi am crezut numai puțin în Tine și dă ne Curaj, în Credință, să devenim mari și puternici!
—————
(Dacă eu scriu numai despre „Frați”, să fie clar, că vorbesc despre ,,Frați și Surori”. Bărbați și Femei sunt înaintea DOmnului cu același Valoare!)

Werbeanzeigen