Ce este aceasta? O învăţătură nouă! El porunceşte ca un stăpân
chiar şi duhurilor necurate, şi ele Îl ascultă!
Marcu 1, 27

DOmnul Isus Christos a predicat într-o Synagogă în Capernaum. Oamenii au fost foarte afectați de Învățătura SA; Pentru că EL a Învățat, ca unul care a avut Putere Divină, nu ca și Cărturarii. Era acolo un Om, care a avut un Duh necuarat. Care a început să vocifereze. Isus a poruncit Duhului, să iasă din acest Om. Sa întors și sa răsucit, apoi sa făcut Liniște; el a fost liber. Mulțimea sa speriat și au interpretat  Versetul de mai sus:
Ce este aceasta? O învăţătură nouă! El porunceşte ca un stăpân chiar şi duhurilor necurate, şi ele Îl ascultă! Ce înseamnă aceasta? ….
Da, o Învățătură nouă! Una, pa Care DOmnul Isus o are în punctul de Mijloc și nu Tradiții sau Interpretare Biblică, strictă. Una care nu e rigid și mândru. Una, care este Dătător de Viață și aduce Nădejde. Una, de Bucurie trezește în Inimă și nu Legi plictisitoare.
Isus stă plin pe Fundamentul Testamentului Vechi, și totuși obsearvă toți: Aici e ceva Nou, ceva cu Deplină Putere, Autoritate, Viață! Cui iar folosi toate Cărțile theologice, dacă Duhul lui Dumnezeu, nu ar da în ea Respirația Vieții? Cât de mult Folos stă în Cuvintele lui Isus! Câtă Mângâiere și Nădejde putem să găsim, ce des vorbește Isus prin Cuvântul Său, Biblia, direct spre Inima noastră! EL aduce o Învățătură nouă, Viață nouă, în așa fel ca Omul nu își poate imagina.
Noi nu mai avem nevoie de Paragrafe. Noi avem nevoie de Isus.
Dar: Cine crede în EL? Cine se încredințează pe deplin pe EL? Cine primește Mântuirea în toate Punctele de vedere? Cine are Curajul să se lase, să se încredințeze numai lui Isus?
Cum va fii Răspunsul meu ….

Mulțumesc, Isus Hristos, căci TU ai venit și ne-ai arătat Dragostea lui Dumnezeu! Mulțumesc, căci TU vei revenii și ne vei lua Acasă la Tine!
Mulțumesc, căci TU acum eșt prezent și în toate Situațiile și Problemele ne vei ajuta! TU eșt un Prieten Minunat, Ajutor, Mângâietor și Împărat! Numai Ție Îți aparține Închinarea!

Werbeanzeigen