Învăţătorule, nu-Ţi pasă că pierim?
Marcu 4, 38

Isus, DOmnul, era culcat în capătul Corabiei și dormea. Dar inamicul nu doarme. El a trimis o Furtună puternică și Corabia mică se clătina pe Valuri. Valurile au pătruns în Corabie, și sa umplut cu Apă. Oamenii pricepuți al Lacului au știut că așa ceva nu se poate sfârși cu bine. Așa ceva nu poate reziste Barca noastră. Și ei la-u trezit pe Isus, pe când ei toate au încercat, ca să-și scape Viața. Nu-ți pasă, că vom pierii?? În această Întrebare, a fost cam mult Reproș; – Isus în primul rând a Amenințat Furtuna, care imediat a încetat și Marea sa liniștit imediat. Apoi le-a vorbit Ucenicilor: De ce vă este Frică? De ce nu aveți Credință??
Vaporul Vieții noastre, uneori este amenințat cu scufundarea. Divorțuri, Boli rele, Șomaj, Certuri și alte Lucruri, distruge Viețile.Nu mai e nici un Rost, nu Țintă, nu Nădejde. Vaporul Vieții noastre, începe să se scufunde, și noi strigăm la Dumnezeu, dar se pare că EL, doarme undeva în spate pe o Perină. Nimic, nici un Răspuns.
Vaporul Vieții mele a fost să se scufunde de mai multe ori. Sa sfârșit cu Visul. Isus nu a ascultat de Solicitarea mea urgentă, ca să se schimbe Situația. Dar EL a fost cu mine, pe când eu am avut mare Îndoială. EL ma mângâiat și ma Îmbărbătat. Cu a devărat a durat mult, până când eu din nou ma-m sculat. EL mă are în Mâna SA pe deplin, chiar și în Situațiile cele mai grele; – ce bun e această Crezare! Așa ceva, Omul nu învață din Cărți, aceste stări trebuie să le trăiești.
EL mi-a dăruit Viață nouă, Ținte noi, Nădejde nouă, noi Puteri. A învins Furtuna și pașnic navigăm mai departe.
Dar acestea au fost Timpuri rele, care nu au dispărut, în câteva Zile sau Săptămâni. Ce bine că EL ma purtat prin ea, chiar și atunci când deseori nici nu știam. Ce mă certam cu EL, și eram supărat! Dar EL răbdător și plin de Dragoste a suportat, ca și un Tată, face cu Copilul lui încăpățânat, nu bagă de seamă, ci îl suportă mai departe.
Ce minunat DOmn!

Mulțumesc, Isuse Drag și Scump. TU mă ai în Mână! Și TU nu mă lași nicicând pierzării!! Chiar dacă acum este foarte greu, TU ești totuși prezent.
Ce bine e astfel!

Werbeanzeigen