Isus a întrebat:
Pentru ce faceţi atâta zarvă şi pentru ce plângeţi? Copila n-a murit, ci doarme.
Marcu 5, 39

Un Fruntaș al Synagogii, a venit la Isus: Copila mea e pe moarte, Vino, și o Vindecă! Isus a mers cu el. Dar iată că au venit niște Oameni înaintea lor, și au zis: Fiica ta a murit; pentru ce mai superi pe Învăţătorul? Isus la Îmbărbătat pe Tată și ia zis: Nu te teme, ci Crede! Și a intrat în Casă. Acolo plângeau și se văetau mulți, dar EL ia întrebat: De ce strigați și plângeți?
Copila nu a murit ci numai doarme. EL ia trimis pe toți afară, înafară de cei care au venit cu EL, și Părinții Copilei. Apoi EL, a atins Fetița de Mână și a zis: EU îți spun, scoală-te! Ea sa sculat imediat și a început să umble.
DOmnul Isus Hristos este, DOmn și asupra Vieții și al Morții. De aceia poate EL să spună: Nu te teme! EL știe precis, cum e, să Mori și Mort.; – EL le-a trăit astea. De aceia știe EL: Există Înviere. De aceia poate EL să spună: Fetița numai doarme.
Și noi vom muri odată. Dar Isus ne va purta prin ea. Și pe când suntem pe Moarte, suntem siguri și asigurați în Mâna SA puternică și plină de Dragoste. Va fii, parcă am dormi. Ce se va întâmpla cu Corpul nostru, de fapt e indiferent, este doar o coajă, care este acum pus deoparte.Ce bine, că noi vom primi un Corp nou și suntem asemănător cu Isus.
Pentru Isus este foarte principal, ca Frica de a Murii și Moartea, nu ne domnește. Mulți au această Frică chiar adânc în Sufletele lor și sunt speriați și aiuriți, dacă li se amintește de ea. Frica de Moarte pe Oameni, îi preocupă toată Viața lor. Chiar și cei Tari, care spun: Mie nu îmi este frică de nimic! – sunt și ei Fricoși, pe cînd ei sunt pe moarte.
Eu am aflat această Frică, mai cu seamă la o Ghicitoare. Ea a știut, ce îi aparține după moarte, pentru că ea nu a devenit o Copilă al lui Dumnezeu, prin DOmnul Isus Hristos. Ea a știut, Iadul o așteaptă, Moartea veșnică. Frica există, chiar numai să explici unele, despre Iad! Nicicând Lumină, Dragoste, Muzică, Culori, numai Întuneric, numai Depresie, nu recunoaștere de unul pe altul, chiar nimic ….
Isus vrea să ne scape de Moarte. Oricine se bazează pe El va fi mântuit.Oricine se atașează cu EL, pe acel EL o va purta prin Timpul Morții și Moarte ( și acum prin Viață).

Da Isuse, eu vreau să mă țin și să mă lipesc de Tine! TU ești DOmnul Vieții și nimeni nu va vedea Moartea, dacă este Proprietatea TA. Mulțumesc, TU mă ai în Grijă, chiar pe cînd eu voi muri. Ce bine e, să fiu Copilu Tău!!

Werbeanzeigen