Iată că acum este vremea potrivită;
iată că acum este ziua mântuirii.
2. Corinteni 6, 2

Halleluia, Iată că acum este vremea potrivită! Așa ne-a spus Dumnezeu și așa gândește: iată că acum este ziua mântuirii!
Azi nu e o Zi de Judecată. Acesta, a suferit-o pe Cruce, DOmnul Isus Hristos. Azi e Ziua Harului, toate, cele ce ne apasă, le putem da Lui. Azi, EL, este plin de Har!
Ce bine, că Împăratul nostru și DOmnul nostru nu e cu toane. EL nicicând nu e rău înspre noi, EL nu se neagă nicicând să spună: Azi nu am Timp! Reveniți vă rog mâine!  Nu este arbitrar, ca să mântuie pe unul, iar pe altul să-l lase să piară. El este răbdător, îngăduitor, blând, prietenos, și totuși foarte puternic,  omniprezent și Dumnezeu în toate Timpurile.
De vreo câteva Zile, mi-am adus aminte de unele Lucruri jenante, care sau întâmplat în Trecut. Ce prost am fost! Până-n ziua de azi îmi este rușine de cele întâmplate. Apoi a mai venit ceva mai în sus, apoi un al treilea și al patrulea … nu sa mai terminat. Apoi me-a venit o Idee: Înaintea Crucii lui Isus era un mare Morman, și asupra acestui Morman mi-am aruncat Eșecurile și Amintirile mele: Să se sfârșească cu tine, dute pe Morman! ȘI Isus a dat Foc Mormanului.. De atunci este pe vecie dispărut. Halleluia, o Zi de Har! Și am devenit bucuros, de am început să cânt.
Da, și azi este așa o Zi de Har. Cu acesta nu e indicat să se joace nimeni și mai puțin cu Păcatul și apoi poate mâine sau poimâine … nu, ai grijă, poate puțin mâine, nu mai eșt în Viață??!! Nu scăpa Harul, cea ce Dumnezeu azi, vrea să ți dea!
Azi e o Zi de Har de la Dumnezeu pentru mine. Și EL dorește, ca înafară de o Zi de Har să fie pentru Oamenii, care îmi sunt Datori, care miau făcut ceva rău, care mau înșelat sau mau mințit, care mau vorbit de rău sau altceva cu care miau făcut Viața grea. Eu vreau să i le iert, așa după cum Isus ma iertat pe mine. Pentru că azi este Ziua de Har!
Azi vreau să primesc Har, un Har și altul și una după alta. EL ajută la Datorii, EL ajută la Lucru, cu Semenii, la conducerea Mașinii, la spălatul Vaselor … EL este omniprezent! Și eu pot să-i cer orice posibile și să le fac cu EL împreună.

Mulțumesc, Isuse, azi îmi dai Harul Tău! Vreau să o savurez și să mă bucur. Nu am nevoie să mă rup, ca TU să-mi dai Harul, eu am trebuința, numai să primesc acest Har! Ce bun ești TU cu mine!!

Werbeanzeigen