Ci voi veţi primi o putere, când Se va coborî Duhul Sfânt peste voi,
şi-Mi veţi fi martori în Ierusalim, în toată Iudeea,
în Samaria şi până la marginile pământului.
Faptele Apostolilor 1, 8

Dacă suntem noi Martori al lui Isus sau nu, depinde, numai de Puterea pe car o primim. Suntem noi în legătură strânsă cu DOmnul Isus Hristos, Duhul Sfânt poate în noi să Lucreze și noi suntem Martori al lui Isus. Suntem îndepărtați de EL și avem numai o Relație rece cu EL atunci nu suntem Martorii Lui. Aici nu ajută Cărțile, nu Discuțiile fierbinte și absolut nimic. Noi putem să vorbim despre EL, dar fără Putere.
Eu știu cum e asta. Ani în șir, am mărturisit din Puterile mele, despre EL fără Fructe. Apoi a venit Puterea Duhului Sfânt și am devenit un Martor de-al Lui, fără ca să mă forțez.
Ma-m rugat cu unii împreună și Dumnezeu a făcut Minuni. Acesta, ia convins pe Oameni și au devenit Creștini Pocăiți. Da Puterea lui Dumnezeu este, cea ce ne poate face Martori Eficienți. Nu Puterea mea, nu Cunoștiițele mele, nu Dicuțiile mele, nimic de la mine, în afară de Promptitudine, să fac Voia lui Dumnezeu, da, astfel sa îndeplinit.
Noi avem nevoie mai mult din această Putere! Noi avem nevoie de Duhul Sfânt, care ne face Martori! Noi avem nevoie de toate, cele ce Dumnezeu ni le pune la Dispoziție, în Timpurile nebune, al Oamenilor din prezent, pentru EL, ca să fie câștigat Barca de Salvare al DOmnului Isus Hristos! Noi, numai putem lua în considerare timpul , prin care să acționăm cu foarte mare atenție, cea ce noi cu conștiința, unele locuri din Scriptură să o luăm de la început. Noi vrem să ne reântoarcem la Părinți noștrii și la Lucrările lor. Cum a fost cu John Wesley, cu Moravienii, cu Armata Salvării? A fost pedeplin cu Putere. Acesta, vrem noi din nou, și nu cap de mort Evanghelie, plin de Mizsticism, Liberalitate, cu Gînduri înnalte și Musică frumoasă și Creștinism-Halleluia, ci Ascultare, Smerenie, și Dragoste de Dumnezeu. Dumnezeu va răspunde cu Duhul Său de Putere, Dragoste fierbinte înspre Biserica lui Isus, și se va asculta multe, multe Rugăciuni. EL este acela care Crează Viața!!

Mulțumesc, DOamne! Eus sunt Martorul Tău, pentru că TU locuiești în mine. DOamne, eu am nevoie de Puterea TA, Puterea Duhului Sfânt pentru Viață și să fiu Martor. Eu vreau mai mult și mai mult!! Eu vreau să te caut mai intens și să pot avea parte de Puterea TA. Eu aștept mai mult de la Tine. Eu vreau mai mult să renunț ca să pot să Să-ți fiu mai mult ascultător. Mai mult, DOamne, mereu mai mult!

Werbeanzeigen