Când îşi ridica Moise mâna, era mai tare Israel 
şi când îşi lăsa mâna în jos, era mai tare Amalec. 
Exod 17, 11

Israelul se lupta împotriva lui Amalec, în timpul de Umblarea în Pustie. Aceștia au fost Luptători învățați, nu ca Israelul , care au fost Sclavi în Egipt, fără nici o Experiență. Deci a fost nevoie ca Dumnezeu să intervină, lui Moise era clar. Așa că a urcat pe Munte, ca să preia Lupta Rugăciunii, Lupta Spirituală. Și Lupta pe Pământ a fost desăvârșit așa după cum cea prin Rugăciune pe Munte. În trecut, se pare, că Oamenii se rugau cu Mâinile ridicate.Dacă le lăsau în jos, sa terminat Rugăciunea. Această Formă de a ridica Mâinile a fost o Formalitate al Rugăciunii. După ce eu ma-m gândit asupra acestora, am găsit în Biblie, multe Limbaje al Corpului. Și eu nici nu îmi pot imagina, ca DOmnul Isus Hristos, cu Fața împietrită și fără expresii faciale, le-a vorbit Oamenilor. Sau la Liniștirea Furtunii: Dacă Isus fără linie de excitare, fără să ridice Tonul sau și Mâinile, pe când a amenințat Furtuna?
Eu cred, că Expresiile faciale ale lui Isus a fost mereu deschise, prietenos și cu invitație.
Noi avem uneori greu, ca să arătăm Sentimentele noastre. Dar Biblia ne îmbărbătează asupra acestui act!
Lui Dumnezeu Îi place, dacă noi în Laudă prin Muzică ne mișcăm. Lui Îi place când ne bucurăm, dansăm și râdem. Lui Îi place dacă noi în Rugăciune, Expresiile Faciale și Gesticulațiile le arătăm, ce dorim noi și ce simțim. Noi suntem vii și nu Bolovani moarte sau din Gheață!
Cum e cu Evanghelia: Te îndeamnă Evanghelia să arăți rece, așa fără Emoții? uită-te la Modelele la Parada Modei, ele sunt total reci, fără nici o Emoție, ca Robotul.
Uită-te la Tineri, cum arată ei. Doar fără Emoții și fără Slăbiciuni arată!
Noi vrem să învățăm din nou, Bucuria noastră, asupra DOmnului Isus să o arătăm. În Laudă, în Rugăciune, în Predică și cu siguranță în viața de zi cu zi, să se arate Mântuirea și reoglindirea. Noi vrem să fim bucuroși și așa să și arătăm!!

Da Isus, eu vrea să fiu deschis și Sentimentele mele să le arăt! Clar, omul mă poate jigni, dar eu vreau Să-ți arăt Bucuria mea. Eu vreau să învit pe altul, să se mute la Tine, la Izvorul Bucuriei. DOamne, ajută-mă, să ies din mine, să cânt și să joc! Doar există destul motiv, pentru care să mă bucur în Tine. DomnulEsteAproape!

Werbeanzeigen