Acum dar nu este nicio osândire pentru cei ce sunt în Hristos Isus.
Romani 8, 1

Ce bine îmi face acest Verset! Pentru că Conștiința mea, Vecinul meu și alți Oameni și mai ales Calomniatorul Fraților, Satan, vrea mereu să mă convingă, că eu sunt Osândit. Ce bine, că nu mai e nici o Osândă! Eu sunt liber!
Dacă Dumnezeu deține Judecata, Domnul Isus Hristos, este Avocatul meu. Mereu când Satan revine cu o nou Punct de acuzare, Isus spune: Deja sa rezolvat.
Am ispășit de mult toate astea pe Cruce. Ce bine! Nu mai există Osândire, pentru ceva ce a fost plătită!! Eu sunt liber, pentru că Isus a preluat Treaba!
Da, mie îmi place să fiu în Domnul Isus Hristos. EL ma eliberat, EL și-a luat asupra SA pedeapsa Păcatelor mele și lea nimicit. Deacum pot spune: Da, acolo am păcătuit, acolo am eșec, dar Treburile sunt rezolvate, au fost plătite pe Cruce și ispășite. Eu sunt liber! Poți să mă acuzi, Isus mă eliberează.
Chiar dacă eu îmi fac însumi reproșuri, pot să apelez pe Versetul: Acum dar nu este nicio osândire pentru cei ce sunt în Hristos Isus. Este plătit, sa sfârșit, nimeni nu mă judecă, Dumnezeu nu mai găsește datorii asupra mea. Nici o Osândă de la Dumnezeu, Judecătorul, și te rog nici o Auto Osândă; – pentru că asta ar fii cumva Blasfemie sau o nimicire al Harului Său, nespus de mare.
Mă Auto judec eu, atunci pot să strig pentru Ordine, să fiu din nou în total, sub Paza lui Isus. În Domnul Isus Hristos nu mai există nici o Osândă.
Da, dacă eu sunt în strânsă legătură cu EL, sunt în Siguranță de Acuzări și Reproșurile, chiar și de cele de Autoacuzare.
Ce bine e să fii în Siguranța lui Isus! EL trăiește în mine, și să vede așa, parcă Dumnezeu, dacă EL mă vede, numai pe Fiul Său Isus ar vedea. De aceia este atât de important, ca Isus să fie Viu în noi. Astfel vede Dumnezeu și inamicul numai pe Isus și nu pe mine.

Ach Doamne, ce bine, că TU ești prezent! Autoreproșurile au vrut să mă termine și inamicul ma acuzat, și Semenul meu îmi vedea toate Greșelile mele, dar TU, Te-ai prezentat cu Milostenia TA asupra mea. Nici o Osândă nu mai e! – așa este Zicala Dumnezeului asupra mea. Halleluia!!

Werbeanzeigen