De pildă, fraţilor, uitaţi-vă la voi, care aţi fost chemaţi.
1. Corinteni 1, 26

Uimitor că Dumnezeu ne-a chemat, doar pe noi! Ce fel de Prioritate avem noi? Sunt de fapt Oameni mai buni ca noi! Dar Harul ia ocolit pe Împărați, Președinți, Nobili, Înțelepți,  Campion Mondiali, Generali, Prinți și pe alții și a venit la noi. De ce??
Pentru că noi avem nevoie de EL, de aceia.
Fără EL ar fii Viața mea nereușită. Ași fii obscur în Păcate, și inamicul ar fii făcut cu mine ce vroia. Poate aș fii ajuns la ceva Mare, dar Viața mea ar fii pierdută. Pentru că cine și-ar mai aduce aminte de mine peste o sută de Ani? Nimeni. Ar fii așa de parcă nici nu aș fii trăit.
Dar DOmnul Isus Christos a văzut: Fără EL nu reușesc nimic. Și Lui i sa făcut milă de mine. EL ma sustras din Întuneric, Moarte și Păcat, și ma așezat în Lumina SA.
Uneori, noi uităm, că avem o Chemare Cerească, pe care nimeni altul. Noi suntem Copii al Lui Dumnezeu! Noi suntem mici Prinți și Prințese! Noi suntem Trimișii lui Dumnezeu, în Lumea întunecată și rece! Și EL în Persoană trăiește în noi.
Isus ne atenționează mai des ca să trăim Viața noastră după Chemarea noastră, pentru că suntem direct de Dumnezeu chemați, și să nu disprețuim această Stimă. Ce poate fii mai Mare decât să fii Chemat de Dumnezeu personal? De aceia vrem noi să trăim împreună, Mână în Mână. Noi vrem Să-i slujim Împăratului nostru, cu toată Puterea, cu toată Inima, cu tot Sufletul, cu toată Priceperea.
Noi vrem Să-l iubim, pentru că EL ne-a iubit de prima oară! Nu cumva să uităm, Chemarea noastră Cerească! Dumnezeu este credincios, EL face, ca noi în Mâna SA, să ajungem la Țintă.

Mulțumesc, Isuse Drag, căci TU mai chemat! Eu nu sunt mai bun ca altul, dar TU mă iubești! Mulțumesc pentru Îndurare, pentru Prietenia TA, pentru Nădejde, și pentru Credința TA și pentru Încrederea TA! Ajută-mă, ca această Chemare să nu o uit nicicând și această Chemare să mă facă Vrednic pentru a o dovedii. TU ești credincios!

Werbeanzeigen