Eu tot mă voi bucura în Domnul,
mă voi bucura în Dumnezeul mântuirii mele!
Domnul Dumnezeu este tăria mea;
El îmi face picioarele ca ale cerbilor
şi mă face să merg pe înălţimile mele.
Habacuc 3, 18f

O Familie din Olanda în timpul lui Hitler a ascuns unii Evrei. Totuși ei au fost de Naziști descoperți și au fost închiși în KZ (Lagăr de Conțentrare). Acolo au murit mulți din Familie. Corrie ten Boom a supraviețuit. Ea a trăit în KZ, multe Minuni al Dumnezeului și apropierea SA deosebită de aproape. După Război, ea a Călătorit prin Lume, și a răspândit Evanghelia DOmnului Isus Christos. Ea a scris într-o Carte care se numește ,,Totuși”.
Este așa cumva, un ,,Totuși” înpotrivă. Cu toate că de fapt a fost totul îpotriva ei, cu ncele Rele, ea a fost înconjurată de Dragostea lui Dumnezeu. Pe când Sora ei a murit în KZ, a fost Dumnezeu Acela care a luat-o pe ea Acasă, a luat-o din Groaza KZ – tului, în Slava SA. Ea a murit în deplină Pace, în adâncă Cunoștiiță și Mângâiere.
Cele trăite cu Dumnezeu au fost mai Puternice decât cele Trăite în Groază. De aceia și Cartea: Totuși.
Și Profetul Habacuc a trăit Vremuri de groază. A fost Război și Pământul în Pustie. Și el a zis: Totuși!
Poate azi în Estul Ucrainei sau al Syriei, Irak este asemănător: Toate distruse, mulți morți.
Și totuși spunem noi: Totuși!
Poate în Viețile noastre este asemănător. Toate distruse. Toată Nădejdea a dispărut. Numai e Viitor. Și totuși vine Credința, pe care Dumnezeu în Persoană o produce: Totuși!
Da! Eu vreau să mă țin de Dumnezeul meu. În Vremuri rele și în cele bune. El știe cu mult mai mult ca și mine. EL este Atotputernic și EL mă poate salva și apăra în orice moment. El mă îndeplinește cu Dragostea SA, cu Prezența Sa de Aproape. EL este Prietenos, plin de Îndurare, plin de Mângâiere, plin de Nădejde. EL este Prezența mea și Viitorul meu. Eu dau Mâna cu El și nu-l mai las. Merg cu EL.

Mulțumesc, Isuse Drag, pentru Nădejde, pe care TU mi-o dai! La Tine cu adevărat este Mângâiere, Siguranță și Nădejde, cu Tine e un Viitor. Chiar dacă astăzi totul e distrus, ești TU Puterea mea. Da, eu am încredere în Tine! Dămi Te rog mai mult din Duhul Tău, care produce în mine Credință, Bucurie și Pace!

Werbeanzeigen