Aceasta este ziua pe care a făcut-o Domnul: 
să ne bucurăm și să ne înveselim în ea!  
Psalm 118, 24

Ca și această Zi, la fel și acest An nou, este de la Domnul, ca noi să ne bucurăm și să ne veselim asupra Bunătății Sale! Minunate sunt Planurile Domnului!
Timpul nu e Timp de Supărare, ea este Timp de Har. Și noi, vrem să ne folosim de acest Har, pentru noi și pentru alți Oameni!
Da, în acest Timp  de Har, Dumnezeu ne este îndurător și nu ne judecă asupra Datoriilor noastre. Domnul Isus Hristos a suportat Pedeapsa, și noi suntem liberi!!
În acest Timp de Har, Îl rugăm să ne dea Binecuvântare pentru Viața nostră personală, precum și pentru Familie, Copii, Soț-Soție, Locul de Muncă, Mașina și toate cele pământești. Toate astea EL ni le va da, pentru că EL ne este îndurător.
Noi ne rugăm în acest Timp de Har, pentru alți Oameni, pentru Vecini, Prieteni și Neamuri: Doamne, îndură-te, ca ei să Îl găsească pe Isus și Mântuirea!!
Noi nu vrem să ne jucăm cu Harul, pentru că ea este Sfântă. Și noi desigur, că nu ne vom juca cu Păcatul, pentru că ea ne trage, în Pierzare, în Mocirlă, în Mizerie. Prima dată ne minte și promite, toate cele frumoase Pământești, apoi ne scuipă afară și ne blestemă și noi ne blestemăm pe noi la fel.
Mai bine, noi apelăm la Tronul de Har, al Domnului, sfințiți, curățați și fără păcat, prin Sângele Domnului Isus. Și acolo, în Fața lui Dumnezeu dorim să stăm, și să ne rugăm pentru Oameni, care au nevoie urgent de EL. Este Timp de Har!! Da, Dumnezeu ne este îndurător, nouă Păcătoșilor!! Cine poate știi, până când.
2018, a fost în mai multe puncte de vedere un An greu și din punctul Politicii, a fost Turbulent. 2019, va fii după cum se vede și mai Turbulentă. Dar una este sigură: Domnul nostru ne va ține și de această dată, în Mâna SA Puternică. Poate să vină orice: EL este prezent, Salvatorul și Mântuitorul nostru! După cum în 2018, nea purtat, o va face și în Anul Nou!
Noi ne uităm cu deplină Nădejde și Bucurie la acest An Nou. Noi vedem Greutățile, dar mai mult, Îl vedem, pe Domnul nostru, Învingătorul, Împăratul și Mântuitorul. EL vine curând ca să ne mântuie pe deplin.
Maranata – Domnul vine curând!

Mulțumesc Isus al meu, TU ești Împăratul Împăraților, Domnul Domnilor, TU domnești și nimeni altul. Chaosul nu va învinge, ci TU. TU mă ții în Mâna TA puternică, plină de Dragoste și Blândețe. MULȚUMESC!!

Werbeanzeigen