Lui Isus I s-a făcut milă de el, a întins mâna, S-a atins de el și i-a zis: „Da, voiesc, fii curățat!”  
Marcu 1, 41

Lepra este o boală înfricoșătoare. Oamenii arată teribil, cu Nasul, Urechile și Degetele. Lepra zdruncină totul. Dar iată că Domnului Isus nu Îi este Frică de a atinge, cu toate că Lepra este o boală transmisibilă, și acești Bolnavi sunt izolați. EL a atins acest Om, pentru că la iubit, și a avut Milă de el. Isus nu rămâne cu Milostenia, ci a urmat Fapta: EL la făcut pe Om din nou curat și sănătos. Această Minune poate să facă, numai Isus, Fiul lui Dumnezeu!
Lepra este o boală înfricoșătoare, dar Păcatul este cu mult mai mult rău. Câte nenorociri omenești sunt rămase în urma acesteia! Cu Vârsta de 20 de Ani, au fost încă mândrii Eroi, cu 40 ei sunt copți pentru Casa de Bătrâni sau Psychiatrie. Așa se preocupă Păcatul cu cei ,,Dragi” al săi: Îi duce în Nenorocire și în Groapă.
Și totuși: Chiar dacă un om este adânc în Păcat, mai există Nădejde pentru el. Pentru că vine Domnul Isus, îi ia în Brațe pe acești Oameni. Fără nici o Timiditate, Dezgust, sau Silă, fără nici o Judecată, Isus îi ia pe aceștia în Brațele Sale și le spune: EU vreau, să fi curat!
Și sunt mulți Păcătoși, care pot avea parte de această Minune: Din un Alcoolic, Pușcăriaș sau Dependent de Droguri va devenii un Om nou, Drag, Bucuros, Mântuit.
Da, la Domnul Isus există Nădejde! EL este Dragostea în Persoană. La EL sunt Păcătoșii, Bun Veniți! La EL, avem noi Nădejde!
Dar să ai grijă: Să nu cazi din nou în Înșelarea Păcatului. Pentru că Drumul înapoi este foarte grea. Dar dacă totuși se întâmplă, întoarce-te imediat, din toată Inima! Rupe din nou cu Păcatul și fă din nou toate Lucrurile cu Isus. Și să ai grijă de tine, ca Păcatul să nu te mai prindă din nou.
Încă un Cuvânt pentru ,, Cetățeni Cinstiți” care nu au făcut la nimeni nici un rău, și au trăit mereu bine: Fără Domnul Isus Hristos, se va pierde chiar și cel mai bun Om, pentru că nimeni nu poate să stea în Fața lui Dumnezeu: nimeni nu poate îndeplinii Cerințele, pe care Dumnezeu le pune în față unui Om. Noi suntem cu toții Păcătoși! Și avem nevoie de Harul lui Isus, dacă suntem Alcoolici, Dependenți de Droguri sau ,, Cetățeni Cinstiți”!

Da, Isus, Boala Păcatului ma cuprins, ca și Lepra pe acel Om sărac. Totuși TU spui: EU vreau, să fi curat! – O Doamne, cât de mult Îți sunt mulțumitor, că TU mă speli curat, mă ierți, îmi dai Nădejde! Doamne, ai grijă de mine, ca să nu mă mai pierd!

Werbeanzeigen