Domnul spusese lui Iosua: 
Orice loc pe care-l va călca talpa piciorului vostru vi-l dau. 
Iosua 1, 3

Moise a murit și Iosua avea Sarcina să conducă Poporul lui Dumnezeu în Țara promisă și să o cucerească. Dumnezeu în persoană, a vorbit și la Îmbărbătat pe Iosua. Dar EL a pus și o Condiție: Nu te întoarce de la Poruncile mele, nu la dreapta și nu la stânga! Gândește-te asupra Poruncilor mele, Ziua și Noaptea, ca tu să faci exact după cum este scris. Astfel tu vei avea Succes. Oare nu Ți-am poruncit: Fii curajos și puternic?
Nu te Teme deci, și să fii fără Frică; pentru că Domnul este cu tine, în toate, cele ce vei face.
În Anul Nou, vom avea noi Provocări și Sarcini. Cu EL împreună, le vom putea rezolva, și noi, vom avea Succese și Noroc, pentru că EL este cu noi. Desigur, asta depinde de noi, dacă umblăm pe Căile Sale, sau pe Căile alese de noi.
Noi suntem nevoiți, să Îl întrebăm! Dar nu numai, dacă EL are ceva împotrivă, dacă noi vrem ceva, ci dacă este EL pentru! Acesta este o mare diferență! Așadar, noi să nu mergem pe Căile noastre alese, și să avem pretenția la Binecuvântarea SA, ci să umblăm pe Căile Sale, în Binecuvântările Sale, cu prezența SA puternică!
Pentru asta avem nevoie de multă Liniște, multă Convorbire cu EL.
Pe când Iosua vroia să cucerească Orașul Ierihon, sa simțit în Singurătate.
Acolo îi apăruse un Înger al Domnului, care ia dat o Strategie și un Plan Dumnezeiesc. Astfel a reușit să cucerească Orașul. Dacă el, imediat avea să aleagă Promisiunile, avea să ia ceva negativ. Mai Bine, pentru fiecare Pas Să-l întrebăm pe Domnul!
Noi nu vrem să avem în acest An Nou, Frică și Teamă. EL este doar prezent!
Noi vrem să mergem prin curaj înainte și să cucerim Țara, Teritoriul, care EL în persoană ne-a promis. Noi nu vrem să dăm înapoi,dacă sunt Greutăți, pentru că noi suntem născuți pentru Luptă; – Luptă, împotriva Puterilor Întunericului.
Noi vrem Locul, să-l cucerim, pe care EL ne-a promis și unde EL ne-a trimis. Nu va fii chiar ușor; – numai cu EL împreună vom reuși. Ce bine e că EL este prezent!!

Da, Isus al meu, eu vreau nu vreau să mă retrag cu frică! Mulțumesc pentru Planurile Tale bune, pentru 2019! Mulțumesc că TU vrei să mă folosești! Mulțumesc pentru Promisiunile Tale! Iar acum, hai să alergăm, – împreună, Mână în Mână!

Werbeanzeigen