lasă-ți darul acolo înaintea altarului şi du-te întâi de împacă-te cu fratele tău; apoi vino de adu-ți darul.  
Matei 5, 24

Așa că, dacă îți aduci darul la altar și acolo îți amintești că fratele tău are ceva împotriva ta, lasă‑ți darul acolo, înaintea altarului. Du‑te, mai întâi, 
împacă‑te cu fratele tău și apoi vino și adu‑ți darul. (Versetele 23.24)
Dumnezeu e Sfânt. Păcatul nu poate să existe în Apropierea SA; – dacă este Cazul, intervine Despărțirea.
Noi Oamenii, suntem foarte înclinați, să facem Compromise și să riscăm Sfințenia noastră, pentru unele mici Avantaje. Uneori suntem zăpăciți, și credem că Dumnezeu va face pentru noi, mari Excepții.
Imediat ce Păcatul are cale liberă, Sfințenia noastră dispare. Pacea lui Isus dispare. EL ne-a răscumpărat pe un preț scump, prin Sângele Său; EL ne-a curățat și ne-a sfințit; – dar nu ca să trăim și pe mai departe, în așa fel de parcă nu ar exista Dumnezeu.
Împăcarea în loc de Mânie și Ceartă și Gânduri rele și Vorbe, acestea sunt pentru EL, cu mult mai valoroase, decât Darul pe care vrei Să-i duci. Un Om de Afaceri a vrut să doneze câteva sute de Dolari, dar Dumnezeu la învinuit pentru Datoria a câțiva Dolari și nu a acceptat Darul. Numai după ce a rezolvat Datoria, putea acesta să Doneze și a avut deasupra bucurie mare.
Dumnezeu este Perfect! Fiecare Păcat eset întors împotriva  unui alt Om sau împotriva noastră sau împotriva lui Dumnezeu.
Nimeni nu poate primi Binecuvântarea lui Dumnezeu, până când un oarecare Om, îi face unele Acuzații pe Adevărat. Nejustificate Acuzații și Vorbiri sunt destule. Dar de ce să vorbească cineva despre noi, cu Adevărat rău?
Noi dorim să trăim în Pace cu EL. Noi vrem Sfințenia și Curățirea SA. Noi Îl vrem în Inimile noastre. – Te rog uită-te în Dulapul tău, dacă toate de acolo îți aparțin cu adevărat, de altfel dă înapoi ce nu e al tău. Plătește-ți Datoriile. Să-ți ții Cuvântul. Să nu Minții. Apoi vino, și poți să sacrifici cu bucurie Dumnezeului, Darul tău, Glorificarea și Mulțumirea ta!

Mulțumesc, Domnul meu Isus! TU mă iubești atâââât de mult, și TU ai plătit un Preț atât de mare! Nu, eu nu vreau să fiu nedrept, nesfințit, sfărâmicios de Cuvinte, amăgitor sau să dețin ceva pe nedrept. Doamne, cercetează-mă, adu-mi aminte, și ajută, să fac din nou toate bine!! Eu TE vreau pe Tine și Pacea TA în Inima mea!

Werbeanzeigen