Orice faceți, să lucrați din suflet, ca pentru Domnul, nu ca pentru oameni. 
Coloseni 3, 23

Munca pentru Trai, ne preocupă o mare Parte din Viață.
De aceia Biblia ne spune unele.  Mai cu seamă: Voi să Munciți, Pâinea să o câștigați voi și să nu trăiți la Costul altuia!
Apoi Biblia se preocupă intens, cum să muncim noi. Dumnezeului nu îi place, dacă noi suntem leneși și cu asta îi îngreunăm pe alții sau că producem o Calitate rea. Lui nu îi place, dacă noi numai cu Limba muncim, și Munca de fapt o lăsăm altuia. Nu îi place, dacă noi mereu suntem nemulțumiți și cârtim. Nu îi place, dacă Colegii de muncă îi presăm și comandăm sau ne gândim și vorbim de rău.
Dumnezeu știe, că Șefii noștri și ei sunt Oameni cu multe Greșeli.
De aceia ne dă EL Sfaturi bune, cum să procedăm cu astfel de Șefi: Slujește-l de parcă ar fii pentru Isus. Iertați-îi, pentru că ei uneori nu știu, ce fac. Fiți răbdători. Fiți Blânzi. Lăsați Judecata Domnului. Să fiți credincioși și de încredere. Da-ul vostru să fie Da, și Nu-ul vostru, Nu.
Desigur nu trebuie să acceptăm Neadevărul, și să nu mințim,chiar dacă Șeful vrea să o facem. Aici să fim Bărbați.
Și noi nu suntem de acord, ca să ni se producă un Neadevăr, ci stăm de Partea Adevărului.
Noi ne încredem în Domnul nostru, că EL va binecuvânta Munca, în așa fel, după cum a promis. EL a zis: Căutați cea ce este mai Bun pentru Oraș, ca și vouă să vă meargă mai bine. – Acesta este valabil și pentru Muncă și Firmă.
Dumnezeu nu caută Ascultători orbi, dar Credincioși și de Încredere. EL dorește să ne spună odată: Bine e făcut! Pentru că tu ești un Mic credincios, eu am să-ți dau și mai Mari de făcut.
Să mulțumim Domnului pentru Munca pe care o avem, la fel și pentru Firma și de Șefi să ne rugăm. Noi să fim Martori asupra Lucrării pentru a fii, Natura lui Isus. Și noi vrem să avem Încrederea, că EL se va îngrijii de noi și peste tot EL este Domnul.

Mulțumesc, Isus Hristos! Tu îmi dai de Lucru și mijloacele de Trai, pentru că TU Te îngrijești de mine. TU vrei ca eu să fiu o Binecuvântare, și TU mă ajuți la acesta. Doamne, binecuvântează Colegii mei, Subordonații, Șefii mei și Firma! Și eu vreau să mă îngrijesc credincios, de aceia care depind de mine. Eu vreau să trăiesc în așa fel, ca să Îndeplinesc Plăcerea TA.

Werbeanzeigen