Cum sunt munții împrejurul Ierusalimului, 
așa este Domnul împrejurul poporului Său de acum și până‑n veci.
Psalm 125, 2

Am avut odată în Gândul meu o Imagine: Eu eram întins într-o Barcă mică, în mijlocul unei Lac și eram vesel în Pace.
Acest Lac era cuprins jur împrejur de Munți apărători, înalți. A fost o Pace profundă peste tot, Pace, Siguranță. Eu am fost total copleșit asupra acestei Imagini, această Vorbire Dumnezeiască în Situția mea. Pentru că eram într-o stare de Griji, Frică și Gânduri de neliniște în Inimă.
Dar Dumnezeu sa preocupat de Copilul Său, cu Dragoste: EL mi-a dăruit această Imagine, ca să mă sustragă din Gândul meu.
EL mă înconjoară și mă apără ca și Munții înalți. EL este Lacul, Apa adâncă al Harului, care mă susține. EL este Soarele, care mă încălzește și mă Iluminează. EL este Nădejdea, Încrederea și a mea adâncă Siguranță. Și toate astea nu numai acum, ci pentru o Veșnicie!

Mulțumesc, Tată, TU te prea ocupi cu Copilul Tău! TU cunoști toate Neliniștile și Deznădejdile; totuși TU ai o Cale de ieșire! Siguranța TA, Apropierea TA, Pacea TA, să domnească Inima mea, pentru că TU ești Domnul meu cel bun. 
TU să domnești toată Viața mea, pentru că TU îmi vrei numai binele. Mulțumesc, pentru Mângâierea TA și de Mâna TA puternică, care mă poartă. Mulțumesc pentru Apărarea TA! Dă-mi Te rog mai multă Încredere în Tine, ca Inima mea, să nu devină mereu cu frică și cu neliniște!

Werbeanzeigen