Căci mie nu mi‑e rușine de Evanghelie, 
fiindcă ea este puterea lui Dumnezeu 
pentru mântuirea fiecăruia care crede, 
Romani 1, 16

Evanghelia este o Putere mare al lui Dumnezeu! Aceasta salvează pe toți, Pavel știe asta foarte bine. Pentru că, el a fost un dușman al lui Dumnezeu, urmărea Creștinii, îi arunca în Închisoare, sau îi lăsa să fie loviți cu pietre, ca și pe Ștefan. Pavel știe, ce putere mare este Puterea Evangheliei! Pentru că el a crezut în DOMNUL Isus Hristos. Această credință, la pus în mișcare și peste tot în Lume a răspândit această Evanghelie: Că cel drept, prin credință va trăi! Cine crede, va fii salvat! Este indiferent, ce mare este Despărțirea ta de Dumnezeu, sau ce sa întâmplat ieri: Dacă tu crezi, Dumnezeu te va salva.
Isus spune pe deasupra: Să fie după Credința ta. Credința noastră, ne coordonează Viața, Gândirea, Acțiunile și Sentimentele. dacă eu mă scol, în dimineți și dacă numai Gânduri rele am și numai Lucruri rele aștept în Ziua respectivă, astfel va fii Ziua desigur cu mult mai greu. Dacă eu mă conving, că toți sunt împotriva mea, așa se va îndeplinii: Toți au ceva împotriva mea. Dacă eu cred în Horoscop sau în Visuri, cumva se vor îndeplinii; deseori sunt acestea negative Lucruri. Dar dacă eu aștept de la Dumnezeu, Tatăl, numai Bune, eu voi primi deci numai Bune. Dacă eu mă încredințezi pe Isus, EL nu mă va părăsi nicicând. Dacă eu aștept Salvarea lui Isus, EL mă va salva.
Da, vin deci, după cum cred. Credința este o Putere Dumnezeiască: Eu voi devenii activ, pentru că eu cred, și Dumnezeu va lucra, pentru că cineva crede în EL și se încredințează Lui. Da, eu vreau să cred în Puterea, Dragostea și Milostenia Dumnezeiască! Și eu vreau să văd, cum lucrează Salvarea lui Dumnezeu, apoi vreau Să-l laud pe EL, DOMNUL meu!

Mulțumesc, Tată, TU mai salvat și TU mă vei salva mereu în toate Nevoile. Eu v r e a u, să mă încred în Tine și să am această Certitudine, că TU ești prezent și că TU ești DOMNUL peste toate Situațiile. Iartă-mă, Credința mea uneori este prea slabă; – TE rog întărește-mi Credința și Încrederea! Azi eu vreau, să aștept, Lucruri mari de la Tine!

Werbeanzeigen