Dar acum vă cer să aduceți în locul de colectare toate acele donații care reprezintă a zecea parte din venitul vostru, ca să fie hrană în casa Mea! Iahve, Dumnezeul Armatelor, vă spune: „Faceți astfel un test și probați-Mă! Veți vedea atunci dacă nu voi deschide pentru voi stăvilarele cerului și dacă nu voi turna peste voi abundență de binecuvântare!” 
Maleahi 3, 10

Are nevoie Dumnezeu de Banii mei? Nu, pentru că al Lui sunt de fapt toate. EL nu are de loc Nevoie de Banii mei.
EL nu solicită de la mine Banii mei, ci Atitudinea mea. La fel EL nu vrea ca eu îmbufnat Banii mei câștigați prin amar, să o Donez. Și acesta este Atitudinea greșită că eu „Dau” îmbufnat. Ele izvorăsc, pentru că eu cred, că eu personal am muncit din greu pentru acești Bani; sunt ale mele; eu am un Drept asupra lor. Acesta este un Egoism și Mândrie asupra capacității personale. Și acolo începe Dumnezeu. EL vrea să mă aibă în Dependența SA.EL vrea să fie DOMNUL peste toate în Viața mea. EL vrea să-mi fie Furnizorul meu. Și dacă eu această Dependență de la DOMNUL, Furnizorul meu, emit, EL cu adevărat se va îngriji de mine. Noi nu vrem să facem Legi, cât să dea omul, ci încet să creștem în Dependență. Eu vreau să las în seama DOMNULUI, Munca mea și Venitul meu și eu să mă văd pe mine însumi numai ca Administrator. Eu vreau Să-i fiu Mulțumitor, pentru Posibilitatea, câștigării Banilor. Eu vreau să dau afară Banii mei, în așa fel, să fie și acesta plăcut DOMNULUI. Eu vreau să mă gândesc, câte Reparații mi-a Economisit EL și câte Găuri a umplut în Portmoneul meu. Vreau să am înspre EL o Inimă, plină de Mulțumiri și Bucurii, pentru că EL se îngrijește credincios de mine.

Mulțumesc, Tată, TU ești Furnizorul meu. Eu Îți predau toate, cea ce am și mă las în Grija TA. Arată-mi, unde pot eu cu Darul meu să ajut să Construiesc Împărăția TA, în așa fel cum Fiul Tău DOMNUL Isus a făcut. TE rog adu TU Finanțele mele în Ordine, unde eu am unele Datorii, pentru că un Copil Împărățesc de fapt nu are Datorii. 
TU, Dumnezeul meu, eu mă încred în Tine.

Werbeanzeigen