Voi căuta oaia pierdută, o voi aduce înapoi pe cea alungată, o voi lega pe cea rănită și îi voi da forțe celei epuizate. Dar voi tăia oaia grasă și pe aceea care este bine dezvoltată. Îmi voi paște astfel turma cu dreptate!
Ezechiel 34, 16

Dumnezeu e Bun!! EL cunoaște fiecare Oiță după Nume. EL știe mereu, unde sunt, ce fac, și ce le frământă sau ce doresc, EL este Tatăl, care nu-i lasă de sub Supraveghere. EL are și Răbdare ca și un Tată, chiar  și în Situația dacă ei cad, EL așteaptă cu Răbdare și Împăcare. EL e Bun!
Eu am avut mai înainte Oi. Este cam greu cu Miei. Ei sunt atîîît de proști! Și totuși sunt de îndrăgit. Ei sunt atât de cinici! Și totuși așa de fricoși și cu valoare de protecție.
Sunt unele tari, grași, leneși, impetuoși, ,,Puii răniți”,….. între Mielușei sunt de toate, cea ce omul își poate imagina. Și nu este de loc simplu, să te îngrijești de ele. Dar Dumnezeu, are cu  mult mai multă Procedură ca și noi Păstorii. EL este perfect, știe totuși se uită la noi cu Dragoste ( și nu caută în Greșelile noastre, ca să ne poată condamna), EL cunoaște, pentru fiecare Problemă o rezolvare., – EL este perfect.
Noi suntem Turma SA, și noi suntem cu toții diferiți. Și totuși Dumnezeu, poate pe fiecare din noi să-l îndreptățească. Unii sunt chiar foarte răniți.
Alții sunt în încontinuu jigniți. Unii vor ne-aparat să stea pe prim Plan, alții mereu are ceva de Comentat, alții suferă de Singurătate, alții sau rătăcit și nu mai găsesc Calea să se întoarcă, iar alții sunt  într-o stare de Învățătură suplimentară, și sau lipit de tot, – fiecare dintre noi avem așa zis; o Problemă specială, Tărie sau Slăbiciune.
Este prea frumos, după cum Dumnezeu se preocupă cu fiecare! Chiar și cu Femeia singură care își dorește un Partener. Sau cu Bărbatul, care nu-și găsește o Femeie …. Sau cu Tinerii, în Timpurile grele, sau cu Copii și cu Credința lor copilăroase.
EL are pentru toți Cuvântul potrivit, și deplină Înțelegere ba chiar și Rezolvarea.
Noi putem să apelăm la EL, Tatălui nostru Ceresc, și Inimile noastre înainte SA să o golim. Noi putem să ne încredem în Soluția SA de rezolvare, chiar dacă uneori este pentru noi cam greu ( de exemplu, să cerem Iertare). Dar EL poate să rezolve Problema cu mult mai bine ca și noi și Soluția cu care o face, este cea mai bună Cale pentru noi.

Mulțumesc Tată ceresc! Eu nu sunt singur pe Pământ, cu toate Problemele și Întrebările mele. TU ești prezent și ai o Ureche deschisă pentru mine. Ce bine, că mă pot încrede în Tine!!

Werbeanzeigen