Atunci, privind în jurul Lui supărat și trist din cauza insensibilității inimii lor. 
Marcu 3, 5

Isus era într-o Sinagogă. Acolo era și un Om cu Mâna Paralizată. Fariseii au vrut să vadă, ce va face Isus: Dacă EL va face ceva muncă medicală, în Ziua Sabatului sau va respecta Ziua. Isus nu putea să nu facă nimic, EL sa simțit nevoit să execute Milostenia lui Dumnezeu. EL a întrebat pe Cărturari: Ce este permis în Ziua Sabatului? Să se facă Bine sau Rău? – Dar aceștia au tăcut. Atunci EL a privit în jurul Lui supărat și trist din cauza insensibilității inimii lor. Apoi a vindecat Bolnavul, pentru că Milostenia este mai mare și mai puternică ca și Învățătura moartă. Dar cei Învățați, erau atât de înrăiți că sau adunat împreună și sau hotărât Să-l omoară pe DOMNUL Isus Hristos.
Așa este cu Lumina și întunericul, albul sau negrul, Milostenia și Atotcunoscătorii: Este o despărțire.
Slujitorii Pioși, care numai Scriptura o cunoșteau, dar nu și Milostenia și Puterea lui Dumnezeu, au vrut Să-l omoară pe Isus, Fiul lui Dumnezeu, Dragostea în Persoană. Ură și Fanatism, Legalitatea și Atotcunoscători-a se extind acolo, unde Isus nu mai joacă Rol, unde Inima este împotriva Dragostei lui Dumnezeu este îndărătnicire și împietrire. Satan își freacă Mâinile și se bucură peste Prada grasă, ceartă și neînțelegeri.
Noi nu dorim să devenim așa! Noi nu vrem să avem Inimă îndărătnicită și împietrită!
Noi vrem Să-l purtăm pe Isus, DOMNUL Viu în noi!
De aceia vrem noi să fim atenți, ca să avem o Părtășie vie cu EL. Noi vrem să discutăm împreună și nu ne rugăm Monolog. Noi vrem Să-l ascultăm!
Noi vrem să citim, Cuvântul Său să ne lăsăm atinși de Cuvintele Sale. Nu numai pentru Cunoștință Biblică și Învățătura corectă, ci pentru ca Să-l găsim acolo, pe DOMNUL Isus.
Noi vrem să dăm atenție, ca noi să nu permitem ca rădăcina amărăciunii să crească în Inimile noastre: Autocompătimire și Acuzații împotriva altuia. Această Otravă omoară toată Părtășia cu Isus, Împăratul Iertării.
Noi vrem Să-i fim ascultători( Înseamnă; Să-l ascultăm) pentru că ne încredem în EL. Și dacă noi devenim neascultători, vrem, cât mai urgent să alergăm la EL și să cerem Iertare și ca să primim o nouă Șansă. EL va asculta această Cerință cu plăcere.
Noi să iubim Copii Săi, săi onorăm, să le dăm atenție și să-i ajutăm, pentru că EL iubește mult Frații și Surorile noștri.
Dacă suntem noi una cu EL, nimic nu ne va fi imposibil. Suntem noi îndărătniciți și împietriți, EL va fii departe de noi.

Oh Isus al meu, sunt atâtea, care vor să mă desparte de Tine! Dă-mi Te rog, mai mult din Duhul Tău, ca să pot învăța, ca să pot urgent asculta și încrede, ca să pot cere imediat Iertare, și ca să pot să-mi iubesc și să-mi onorez Frații mei! Ajută! – vechiul meu Eu, nu vrea, dar eu vreau!

Werbeanzeigen