Sclavul Meu să se roage pentru voi. Numai astfel voi primi rugăciunea lui 
(pentru voi); și nu vă voi pedepsi conform nebuniei voastre. 
Iov 42, 8

Iov a avut mult de suferit. Prietenii săi au venit ca să-l mângâie. Dar ei au fost convinși că el a păcătuit, pentru că de altfel, Dumnezeu nu îl pedepsea așa de aspru. Ei numai au îngreunat Viața, al sărmanului Iov și mai mult precum o avea. Dar apoi Dumnezeu, sa prezentat lui Iov, după cum EL este, și Iov nu putea altfel să procedeze, decât că îngenunchind, i se închina Lui. Dar Prietenii nu Lau înțeles pe Dumnezeu. Mânia lui Dumnezeu sa extins asupra lor.Dar pentru că EL și pe aceștia îi iubea, ia trimis la Iov, ca el să se roage pentru ei.
Rugăciunea Mijlocitoare schimbă Vieți. În primul rând se schimbă Viața celui care se roagă și cere, pentru că el învață, să se uite cu Ochii lui Dumnezeu. El vrea deci să se roage și să ceară, cea ce Dumnezeu are în Inimă. Astfel va devenii el smerit, milostiv și răbdător cu alții.
Rugăciunea Mijlocitoare schimbă pozitiv pe altul. Sar putea, ca noi, nu am ajunge la Ținta noastră, prin rugăciune, dar ea desigur va fii un Caz de Binecuvântare.
Dumnezeu își iubește Copii Săi, de aceia, ascultă EL Rugăciunile lor Mijlocitoare.
Pentru că dacă cineva Plânge de Milă, cum ar putea Dumnezeu să rămână nepăsător?
Rugăciunile noastre Mijlocitoare, trebuiesc să fie în unanimitate, cu Voia lui Dumnezeu. Eu nu pot cere ceva, ce este împotriva Voii lui Dumnezeu. Cum pot eu să mă rog pentru Munca unui Hoț sau al uni Spărgător? Cum pot eu să doresc Viață Fericită și Pașnică unuia, care comite Adulter? Dumnezeu aude Rugăciunea aceasta, dar nu așa după cum ei spun sau își imaginează.
Puterea lui Dumnezeu o trăim noi în special, dacă noi ne rugăm direct pentru cineva, care stă în fața noastră, și noi întindem Mâna peste el. Apoi Dumnezeu este prezent, apoi se deschid Inimi pentru Isus, apoi vor devenii Oameni liberi, sănătoși, credincioși și bucuroși!
Unii Oameni, sau întors la Isus, pentru care eu ma-m rugat. Dumnezeu a Lucrat și a făcut mica Minune, pe seama Rugăciunilor mele. Eu sunt mereu uimit, după cum Lucrează Dumnezeu! E de Mirare că EL, marele Dumnezeu, ascultă, pe un Om mic ca și mine!
Noi intervenim cu plăcere, pentru unii Oameni care au Probleme grele. Uneori este o lungă și aspră Luptă. Dar noi ne rugăm mai departe, până când Bucuria și Victoria își iau curs, – apoi Rugăciunile sunt ascultate. Mulțumesc!

Mulțumesc DOMNUL meu Isus, Căci TU mai Spălat, Curățit și eu pot să mă prezint, înaintea Tronului de Har! Mulțumesc, căci TU îmi asculți Rugăciunile cu plăcere! TU ești un îngăduitor, răbdător, milostiv, puternic Dumnezeu. Ce bine, că TU exiști!

Werbeanzeigen