Noi toți am primit din plenitudinea Lui, har peste har.
Ioan 1, 16

Evanghelia este Mesajul despre Har, nu despre Judecată. Acum este Timpul de Har! Folosește-l azi, pentru că sar putea ca mâine să se termine!
Acum, mereu acum, despre asta vorbește Biblia, – toate cele amânate, se pot uita și se pot pierde.
Oh Isus, ce bine! Acum e Harul! Ce bine, că TU îmi ești îndurător!
Ce bine, că Harul Tău triumfă, peste Moarte și Păcat, Iad și satan, Neadevăr și Violență: TU ești mai puternic, al Tău este ultimul Cuvânt!
Îți mulțumesc Isus, că eu în ultimele Zile, am primit mult Har. TU dai, TU Te îngrijești de mine, cu toate Măruntele, toate, pe care le las asupra îngrijirii Tale. Și de câte ori Te îngrijești de mine, înainte ca eu să Te rog! Ce des ai rezolvat Probleme, înainte ca eu să-mi dau seama! Da DOMNUL meu Isus, TU ești bun cu mine, la Tine sunt eu în Siguranță.
Pe când mă uit la Băieții mei, după cum ei sunt fericiți fără griji, pot numai să mă închin și de Mulțumire și Bucurie să triumf. Prognoza după accident a fost extrem de gravă. Dar totuși TU vindeci și încă îmbunătățești. Atât de mulți sunt, după un astfel de Accident în Scaun rulant, trebuiesc alimentați, nu-și pot recunoaște Părinții, nu mai pot vorbii …. o DOAMNE, Tu ești atât de bun cu noi!
Mulțumesc pentru Harul, prin care te îngrijești de noi! După grija de atâția Ani, Nevoie și după 12 Ore de Stress pe Zi Te-ai îngrijit și ne-ai Liniștit.
Ce bine face, ca omul să aibă Liniștea în Tine, după toate Grijile de Existență, pot să mă încredințezi! da, TU ești DOMNUL!!
TU mi-ai dăruit o Mașină faină. Iar acum pot să mă încred în Tine, că și Banii pentru Reparații și Tancuri pline le voi avea. Oh DOAMNE, este bine, să mă odihnesc în Tine, fără Griji!
Mulțumesc, TU Te îngrijești și de Sănătatea mea. Cât de multe deja TU le-ai prevenit, și câte deja după rugăciuni ai vindecat. TU ești minunat!
Sunt foarte multe, pentru care eu, îți sunt mulțumitor. Pentru un loc de Parcare în Oraș, pentru ceva ce eu am pierdut și îl regăsesc, pentru Lucrarea TA, după Rugăciunea pentru Frați, pentru toate, cele mici și mari Lucruri! TU ești glorios și minunat, un adevărat Dumnezeu al Harului!

DOAMNE, apără-mă de Mândrie; – pentru că totul e numai Har nemeritat, și nu Merit. DOAMNE, iartă dacă eu uit să mulțumesc sau să cer. DOAMNE, iartă dacă eu cu Harul Tău devin impetuos; – TE rog să mă atenționezi! TU ești Dumnezeul Harului, și înaintea TA primesc eu mereu Har peste Har. Ce bun ești TU cu mine!!

Werbeanzeigen