Domnul este păstorul meu: nu voi duce lipsă de nimic.
Psalm 23, 1

Azi dimineață mi-am adus aminte, câtă Daune am suferit eu. Unele mi-au fost furate, deseori am fost mințit și înșelat. Mulți, mulți Bani, Timp și Energie mau costat toate astea!
Pe când eu, la toate astea mă gândeam, am observat că în mine se făcuse întunerec. Toate Gândurile au fost negative, apoi și Sentimentele. Nu, stop! Nu vreau astea!
Am început Să-l întreb pe Dumnezeu, cum vede EL, și La-m rugat, ca Sentimentele mele și Gândurile mele să mi le ia. TE rog, să nu am Gânduri de Răzbunare și să nu am Autocompătimire! Te rog, Dăruiește-mi o Inimă nouă, pentru că din Inimă vin cele Rele! Și Răspunsul lui Dumnezeu a fost acest Psalm: Domnul este Păstorul meu, nu voi duce lipsă de nimic.
EL a întrebat: Nu am avut mereu grijă de tine? Nu ți-am dat mereu de toate, de cea ce ai nevoie? Nu ți-am reântors toate Daunele? Chiar și în fața  potrivnicilor tăi ți-am întins Masa  abundent. Chiar și Locul Liniștii la Ape ai primit. Te-am condus la Pășuni verzi, și ți-am împlinit toate Dorințele, te-am condus pe Căi drepte și chiar în umblarea prin valea umbrei morţii ți-am fost prezent. Nu te teme de nimic, pentru că EU te îngrijesc.
EU te-am mângâiat, ți-am dat Siguranță și Curaj. Multe Bunuri și Grațiozitate vei avea o Viață-ntreagă și tu poți Locui în Casa mea pentru întotdeauna.
Da, DOamne, am răspuns eu. TU ești prezent, TU te îngrijești de mine. TU mi-ai reîntors toate Daunele cu Bune. Ce bine, că eu TE am pe Tine!

Mulțumesc Isus al meu, TU ești Păstorul meu Bun! Tu te îngrijești cu credincioșie de mine. Chiar dacă afară se zbate și e Furtună, eu sunt la Tine asigurat. Da, de Tine am eu mare Nevoie, TU ești Siguranța mea, cu Tine împreună, nu mă tem de niciun rău. Ce bine e, că TE cunosc!!